středa 1. září 2021

Zpětná klapka 1 2

Klapky,sací koše, filtry - kvalitní zpětná klapka s nerezovou pružinou. Mosazná zpětná klapka s plastovým plovákem. CELOMOSAZNÁ LONG prodloužená pro čerpadlo. Kvalitní mosazná zpětná klapka, Original EUROPA, nerezový ventil, těsnění NBR Doporučujeme, jedná se o nejkvalitnější klapku na trhu v ČR.


Kvalitní zpětná klapka s pružinou celokovová LONG prodloužená Doporučujeme, jedná se o nejkvalitnější klapku. Pro porovnání foto s běžnou.

Kliknutím zobrazíte detail obrázku. Položka zatím nebyla hodnocena. Těleso i záklopka mosaz 5 těsnění NBR. Maximální provozní tlak PN 10. ARM ZKS koš ke zpětné klapce 1. Celonerezová zpětná klapka.


Typ: - dílná, závitová BSP-G ½“. Pracovní tlak: BAR Pracovní teplota: -až 200°C. Dle sazebníku PPL - upřesníme : 1.

Kvalitní celomosazná zpětná klapka, mosazný plášť i sedlo, nerezová pružina. Registrováno DIN-DVGW Materiál: mosaz. Použití: - vanové a sprchové armatury. Nerezová zpětná klapka – typ 3– 1. Kategorie:Klapka zpětná - typ. Zpětný ventil – typ 3– 1. Tělo a víko armatury: Vřeteno klapky. Typ, Název, Balení, Cena bez DPH.


C pouze bez pružiny nebo na přání se speciální pružinou. ZPĚTNÉ VENTILY A KLAPKY II. Dvojvsuvka se zpětným ventilem. Závitový zpětný ventil mosaz. Množství: Upozornění: poslední skladem!


Náhradní díly pro plynové kotle e-shop. Vhodná pro všechny druhy instalací: voda, vzduch, topení. Instalace možná vodorovně, svisle i šikmo.


S pružinou pro svislou i vodorovnou instalaci, s plastovou klapkou. D63- D63-s čerpadlem.

Určeno pouze na studenou vodu. Specializovaný eshop s technickými součástmi pro stroje a zařízení se širokou nabídkou! Skladová dostupnost: Není. Celokovová zpětná klapka do potrubí s nerezovou pružinou a vnitřním závitem.


Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce. Příslušenství - přídavný filtr sání pro vzduchovač, napojení “.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky