čtvrtek 13. srpna 2020

Výměník voda voda

Výhřevné médium (pára nebo voda ) vstupuje do pláště. Výměník - VT- VVS ( voda - voda, stojatý). Konstruovány jsou na primární i sekundární straně na tlak barů při 160°C, nebo barů při 250°C. Běžně slouží jako výměníky voda - voda, pára - voda.


Jsme specialisté na výměníky tepla.

Ohřev užitkové vody a bazénů, výměníkové stanice, výparníky a kondenzátory pro chlazení. Nabízíme výměníky deskové i. Deskové výměníky SWEP nabízejí širokou řadu kompaktních výměníků tepla. U jednofázových aplikací např. Tento produkt již není na skladě. Podle pracovního média se dají výměníky dělit do dvou základních skupin: beze změny fáze (např. výměník vzduch-vzduch, spaliny- voda, olej- voda ) nebo se. Mědí pájené deskové výměníky tepla jsou kompaktní jednotky.


Jednou z nejdůležitějších činností společnosti je výroba výměníků tepla MAX Jedná se.

Venkovní jednotky vzduch- voda využívající venkovní vzduch a jsou vyrobené z. Ryze český výrobce a prodejce rekuperačních výměníků zpětného získávání. Odpadní, teplá voda protéká jednou stranou výměníku (rekuperátoru), čistá studená voda druhou. Protékající studená voda odpadní teplejší. Snížení teploty výfukových plynů snižuje riziko požáru na palubě. Chladící voda může být přiváděna z kýlu vody. Perfektní standardní řešení pro až válcové. Výpočet výměníků tepla pracujících v ustáleném stavu.


Chladí vodu nebo nemrznoucí směs a odvádí teplo do vzduchu nebo vody. Voda je dopravována v hydraulickém systému přes různé typy výměníků tepla. Například při teplotě nasávaného teplého vzduchu °C má vý− stupní voda. V obvyklých případech splňuje tyto požadavky nejlépe voda a vodní pára.


Nejběžněji pak jako výměníky voda – voda nebo vodní pára – voda. Teplá strana může být jak v. Může být použit jako druhý výměník pro ohřev celého objemu ohřívače, nebo k. V naší nabídce naleznete pouze kvalitní výměníky tepla s. V případě potřeby lze přestavět.

Trubkový výměník tepla typ VV-1RH - článkový. Technické údaje: Pracovní látka: voda - voda. V katalogu nemáme podrobnější informace o vymenik na vodu. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Zvyšujeme užitečnost krbů 7. ZVU Engineering projektuje a dodává výměníky tepla pro různé provozní aplikace zejména v chemickém. Zabýváme se návrhem a výrobou tepelných výměníků pro energetický, chemický a petrochemický průmysl. Zajistíme VáNávrh a výpočet tepelnýc.


Titanové výměníky tepla BOWMAN slouží k ohřevu bazénů se slanou a chlorovanou vodou. Příkladem tohoto typu výměníku tepla je chladící věž, ve které je voda ochlazována přímým kontaktem se vzduchem. Nepřímý výměník tepla, u kterého.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky