pátek 7. srpna 2020

Zarivkove teleso 120 cm

Toto LED svítidlo o výkonu 40W je díky krytí IPzcela prachotěsné a voděodolné. Zářivkové těleso pro LED trubice 120cm. Krytí: IP- voděodolné, prachotěsné.


LED prachotěsná svítidla 120cm stropní, nástěnná, bez trubic, s trubicemi, jednostranné, oboustranné, jednotrubicové, dvoutrubicové, s předřadníkem i bez. Stupeň krytí IP- vhodné. Vaše cena 4Kč (1€) cena bez DPH 38Kč (1€).

Výhodný set svítidla a dvou LED zářivek. LED zářivkové těleso 2x 120cm IP(bez trubic) AKCE– Akce. Barva světla: studená bílá. Kvalitní zářivková svítidla za výhodné ceny.


Kovové zářivkové těleso s přední ochrannou mřížkou. Vysoce reflexní odrazová plocha. Pro 1UV 120cm trubici (není součástí dodávky). Inzerát Použité zářivkové těleso na trubice.


Opava, cena 250Kč, od ttripikk na Sbazar.

Komplet zářivkového tělesa a 2x 120cm stmívatelných LED zářivek 0-10V denní bílá. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Vyznačuje se vysokou odolností proti prachu a. Lze je aplikovat na garáž, stanici metra, dílny, sklady apod. Svítidlo není na LED trubice, obsahuje již. Vestavné zářivkové svítidlo v bílém provedení.


Těleso je vyrobeno z oceli s reflektorem z hliníkového plechu. EUROLITE UV zářivkové těleso 120cm s mřížkou UV teleso 1cm. Difuzor (kryt) z polykarbonátu stabilizovaného proti. SET zářivkové svítidlo pro LED trubice 2x 120cm. Set zářivkového svítidla (tělesa) a dvou 120cm LED zářivek 18W za zvýhodněnou cenu. Jedná se o přímou náhradu klasických zářivek T8.


Tvoří ji zářivkové těleso, jehož základem je nejčastěji dlouhá skleněná trubice se. CZ, kde se sdružují spolehlivé obchody, ověření výrobci a. ALDO 4LED 1X1trubicové svítidlo 120cm. Everything in stock at our e- shop. Nabízíme zářivky - zářivková svítidla stropní, zářivkové osvětlení, zářivky pod kuchyňskou linku, zářivková svítidla mřížková, zářivková. UPOZORNĚNÍ - svítidlo neobsahuje světelný zdroj !

ALDO je zářivkové svítidlo pro jednu lineární zářivku T8. Přisazené zářivkové svítidlo MODUS LLX 4x36W EP s parapolickou mřížkou z vysoce. Toto zářivkové těleso je určeno pro LED trubice To délce 120cm.


Toto svítidlo je cenově velmi dostupné, přitom však splňuje potřebné požadavky na kvalitu. Trubicové svítidlo pro LED trubice napájené z jedné strany 120cm T patice G, napětí. Balení obsahuje železné svorky k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky