pondělí 25. ledna 2021

Vyhřívaná dečka

Elektrické dečky slouží k zahřátí nejen v chladných obdobích roku, ale. Elektrická dečka, fleecové provedení, digitální displej, teplot. Vyhřívací dečka Ardes 4O1červená. Hledáte elektrická vyhřívaná deka ? Prodloužená vyhřívací dečka Beurer HK 58C je vyrobena z příjemného prodyšného materiálu z mikrovláken.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Polar Fleece), teploty, 2x nezávislé dálkové ovládání s možností odpojení od deky. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a. Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako. Ale nezapomeňte, že vyhřívaná deka je elektrospotřebič a při nedodržování pravidel byste si mohli nejen. V této kategorii našeho e-shopu vám nabízíme praktické elektrické dečky, které. To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle.


Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky.

Elektricky vyhřívané dečky jsou určené k lokálnímu zahřátí kloubů, svalů a dalších částí těla. Jejich používaní je velice snadné. S praktickými vyhřívacími dekami vás již zima trápit nebude. ELEKTRICKY VYHŘÍVANÁ DEKA SOLID.


Výrobky značky SOLID dodává: SOLID CZECH a. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů vyhřívaná deka. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Měkký bavlněný povlak lze prát v pračce. Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen.


Bezpečné napájení 12V z baterie nebo napáječem ze sítě. Tepelný výkon 43W zaručí i. Tato domácí vyhřívaná deka využívá technologii uhlíkových vláken, která jsou velmi tenká a ohebná, což umožňuje deku podle libosti tvarovat nebo skládat. Tuto vyhřívanou dečku můžete použít pro zahřátí po návratu do studeného bytu, na chatě, než zatopíte v krbu, ale stejně tak ji využijete doma, když jste nemocní. Deka vlastní kontrolku zapnutí a ochranu proti. Má tři stupně regulace nastavení teploty. Funkci automatického vypnutí po minutách provozu z bezpečnostních.


Přepínač výkonových stupňů ( I.trvalý ohřev, II.rychlý ohřev) je přímo. Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Skvělá na prohřívání kloubů, zad a léčbu revmatických bolestí kloubů. Velmi oblíbený spotřebič a doplněk především v chladném období nebo zimě. Teplo povzbudí průtok krve a uvolní vaše svaly.


Budete se cítit příjemně a. Vám za Vaši důvěru a za nákup vyhřívací dečky na čelní sklo automobilu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky