pátek 8. ledna 2021

Vzduchotechnika ostrava

Záruční a pozáruční servis. Nabídka služeb v oblasti velkoobchodních dodávek vzduchotechniky, klimatizace a vzduchotechnického příslušenstv? ZIKOM - vzduchotechnika, s. Obchod zaměřený na Ventilaci, Rekuperaci, klimatizaci. V nabídce máme domácí i průmyslové Ventilátory.


Veškeré VZT potrubí z plastu i kovu.

Přinášíme statisícové úspory díky moderním technologiím a 1 kvalitní realizaci v oblasti vzduchotechniky, klimatizace, vytápění, chlazení a rekuperace. Zajišťujeme projekce, dodávky i oživování vzduchotechniky a klimatizací. Kompletní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace. Vzduchotechniku, chlazení, topení, klimatizaci provádíme včetně měření a regulace.


TEMEX - vždy o krok napřed - automatizace, vzduchotechnika, stroje a prodej. Hlavní náplní divize výroba je výroba vzduchotechnického potrubí, jak. Poskytujeme komplexní služby v oblasti ekologie ovzduší, průmyslové vzduchotechniky . Naše společnost se zabývá nákupem, prodejem, projekční činností. Klimatizace, vzduchotechnika, tepelná čerpadla.

Nabízíme Váprodej vzduchotechniky a klimatizace, technické poradenství, zpracování cenové. Kvalitní odvodnění střechy: v době. Brno Ponávka- Office box II. Provádíme vypracování projektové dokumentace, výrobou a montáží vzduchotechniky vč. O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Ostrava - Náměstí Republiky budova IQ.


SVÁŘECÍ TECHNIKA, VZDUCHOTECHNIKA, ELEKTRONÁŘADÍ. Firma GERYCH – První svářecí s. Dlouholeté zkušenosti ve vzduchotechnice. Vlastní výroba, prodej a montáž. Specializujeme se na větrání s. AEF Acimex Electronics Fulnek s. Je tichá, energeticky úsporná a nepotřebuje odtok. Projekční činnost a odborná konzultace v oboru vzduchotechniky a chlazení.


Jsme jedním předních českých dodavatelů vzduchotechniky, klimatizačních. Projektování, montáž a servis klimatizací a vzduchotechniky. Projekt, dodávka a montáž vzduchotechniky a klimatizace.


Nabízíme spolupráci při realizaci zakázek v oblasti elektro a vzduchotechniky.

Prodáváme i maloobchodně ventilátory, mřížky, potrubí, digestoře, odvlhčovače a klimatizační jednotky a další komponenty pro vzduchotechniku a klimatizaci. Nabízíme projektové řešení od studie až k provádění projektu. Realizujeme vzduchotechniku a klimatizaci do různých typů prostor s různými provozními i. PRŮMYSLOVÁ VZDUCHOTECHNIKA OSTRAVA.


Provádíme výrobu vzduchotechnického potrubí čtyřhranného nebo kruhového provedení včetně. Velkoobchod se vzduchotechnikou - Multi-VAC, Pardubice - spolehlivý velkoobchodní dodavatel vzduchotechniky pro celou ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky