čtvrtek 11. února 2021

Zasuvka na 380

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Specializovaný e-shop na zásuvky 3V. Vybírejte zásuvky 3V na Moje-Elektro. Napětí: 4V Proud: A Počet pólů: Hodinový úhel: Krytí: IP Rozměry. Napätie: 400V Druh: Prívodky nástenné (typy IP) Prúd: A Prevedenie: 4-pól.

Hlavní město Praha, cena 150Kč, od takhr na Sbazar. Popis: Starší typy zásuvek různých typů -nejsou. NEJLEVNĚJI-Nabízím nový zásuvkový rozvaděč bez proudového chrániče. Schéma zapojení zástrčky a zásuvky na 380V.


W na 3-fázovú zásuvku 380V ! Jak zapojit 5pol zástrčku 400V na jednom konci kabelu a na druhém konci kabelu 4pol zásuvku 400V? Prosím o podrobný popis nebo nejlépe.

Názov produktu, Cena produktu, Objednať. Průmyslové zásuvky vestavné přímé od ABB. Vestavná zásuvka Power Twist, rovná, příruba 120x12 s lamelovými kontakty. Lamelové kontakty - malá síla potřebná k zasunutí a rozpojení, minimální odpor. Mám na baráku kulatou čtyřpolovou zásuvku na 380V. Potřebuji z ní vytahnout na sekačku 220V.


Koupil jsem zástrčku na těch 380V a kulatou. ELEKTRO - STARÁ ZÁSUVKA NA 380V NA STĚNU (NOVÁ) VŠE VIZ FOTO. Bezplatná inzercia, zasuvka 380v predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Zásuvka,zásuvky ABB Tango nové. Tento článek slouží jako přehled (schéma zapojení) zapojení zásuvek, zástrček a prodlužovaček na 2a 4V (dříve 2a 3V). Pýtal sa má elektrikár či chcem v garáži. Prodlužovací kabel na bubnu, zásuvky na 380V, délka m, černá barva.


Celý popis a technické parametry.

Zakoupil jsem štípačku na dřevo a zjisti, že přívod elektřiny je řešen pětikolíkovou zásuvkou, doma máme 380V, ale zásuvky pouze čtyřkolíkové. Vidlice a zásuvky 3-fázové 380V. Kvalitní kabel s chloroprenovou izolací - pro střední a velká mechanická namáhání ve stavebnictví, průmyslu a zemědělství, v prostředí obyčejném, studeném. Připojovací technika: Šroubová. A, 3-4V AC Šroubové. Priemyselná zásuvka na 380V určená pre montáž na stenu. Skladové číslo: EM0Dostupnosť: Skladom. Umožňuje zapojení autopříslušenství s napájecím napětím 12V a konektorem do zásuvky automobilového zapalovače.


Parametry: Vstup: 220V~, 50Hz, 6A. A 5p 400V IPTWIST PCE215-6. Vypínače a zásuvky : k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Mám problém se zapojením zásuvky na 380V.


Na baráku máme ještě tu starou porcelánovou kolíkovou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky