úterý 2. února 2021

Závěsné lůžko na topení

Pro příjemnou relaxaci na hřejivém topení, vlastní plocha k relaxaci: x x. Dárkem v podobě této závěsné kapsy vytvoříte Vaší kočce příjemné místečko k. Závěsné lůžko na topení XL, plyšové, motiv sněžný leopard. Udělejte si přehled o cenách. Protože kočky mají rády teplo, je pro ně tento pelíšek, který lze zavěsit na topení ideální. Jen bych přivítala lepší návod.

Ve dvou barevných varianatách. Související zboží: předešlé související zboží. Odpočívadlo pro kočky na topení.


Díky pevné kovové konstrukci je lehátko stabilní a. Závěsné plyšové lůžko na topení pro kočky motiv sněžný leopard. Stylové odpočívadlo pro kočky. Pevný kovový rám s nastavitelným držákem (9-12cm).


Dostupnost: obvykle skladem.

Běžná cena: 5Kč Ušetříte: Kč DPH: Bonus klub: body. Velice pohodlný pelíšek v barvě béžové z plyše, který se dá velmi snadno zavěsit na topení. Lehátko pro kočky na topení v žirafím designu, rozměry × × cm. Kočky milují teplá a měkká místa. Pelíšek závěsné LŮŽKO na topení 48x30xcm.


Lůžko lze umístit na většinu radiátorů. Plyšové odpočívadlo na radiátor. Vaše kočka bude ležet v měkkoučku u teplého topení. V nabídce jsou varianty: motiv žirafa 48×26×30cm a motiv sněžný. Potah lze prát v pračce na °C.


Povrch je z plyše, rám je. Popis Parametry Hodnocení (0) Komentáře (0). Závěsné odpočívadlo z béžového plyše s dlouhým chlupem, semišového vzhledu, má. Jednoduše odnímatelný a pratelný potah.


Všechny kočky preferují teplé a útulné místo pro svůj odpočinek. Měkkoučké a velice pohodlné lehátko na topení. Kočička se tak může spokojeně vyvalovat přímo u zdoje tepla.

Béžové závěsné lůžko patří mezi nejoblíbenější pelíšky koček všech ras. Trixie závěsné LŮŽKO na topení Deluxe 45x24x31cm hnědé. Snadné uchycení na radiátor a kočička může odpočívat v teple u topení.


Zajímalo by mě, jestli se vleze i na klasické staré žebrovité topení. Hodně dlouho ho už okukuju a když jsem se šla zeptat do zverimexu, bylo mi. Pro pohodlné poleženíčko vaší kočky. V zimních měsících bude závěsné lůžko nejoblíbenějším místečkem Vaší. Množství: - NEBO - Přidat do.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky