pátek 9. července 2021

Zplynovací kotel princip

Podrobněji jsou v ní popsány zplyňovací kotle. Zplynovací kotle na dřevo od českého výrobce ATMOS. S), který odsává spaliny z. Princip je jednoduchý: do horních dvířek zplynovacího kotle zabudujete hořák na pelety a komfortní topení je na světě. KONSTRUKCE ZPLYŇOVACÍHO KOTLE. Střední škola technická Opava, Kolofíkovo nábř.


Zplynovací kotel princip

Vypracoval: Vladimír Hrbatsch. Získejte výhodnou cenu na montáž - resp. Stát v mnoha případech na. Zkušenosti s provozem kotle na dřevoplyn v rodinném domku (2).


Konstrukcí a hlavně principem se Verner V25V liší od běžných kotlů na tuhá paliva. Tyto kotle jsou konstruovány na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru, který odsává spaliny z kotle. Ekologické zplynovací kotle na dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ). Kotel je zařízení, v němž se spalováním tuhých, kapalných, nebo plynných paliv vyvíjí. Novinkou jsou zplynovací kotle – zařízení, která nechají dřevo pouze. Zjednodušeně jde o stejný princip, jako u hoření svíčky.


Využitím principu zplyňování paliva dosahuje kotel účinnosti až 8. MAKAK je vyroben pro úsporné a ekologické. Spalování je řešeno na principu dvoustupňového spalování při vysoké teplotě. Klasické kotle na uhlí postupně nahrazují moderní poloautomatické a automatické.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky