středa 23. srpna 2017

Ejektorové čerpadlo

Ejektor je proudové čerpadlo. Slouží k dopravě tekutiny (obvykle vody, ale též vzduchu) využitím kinetické energie jiné tekutiny (vody nebo páry). Pokud jde o efektivitu, je nutno si uvědomit, že určitá část výkonu čerpadla se spotřebuje právě k činnosti toho ejektoru, takže ztráty tam jsou.


Povrchové ejektorové čerpadlo SIGMONA JX 1je určeno k čerpání čísté vody například ze studny nebo sběrné jímky ze účelem zavlažování. Oddělené ejektorové čerpadlo je v podstatě odstředivé s možností stát se samonasávacím tryskovým čerpadlem s hloubkovým sáním pomocí ejektoru.

Tato práce má za cíl seznámit čtenáře s ejektorovými čerpadly. Popisuje jejich princip činnosti, výhody a nevýhody a problematiku jejich použití. Ponorné čerpadlo určené pro přečerpávání užitkové (i mírně znečistěné) vody z jímek či nádrží s nevelkým převýšením. Záleží na průměru trubek a na tom, kde bude ejektor vložený (např. na trubce zpátečky D=28mm) - je nutné to upravit dle skutečných podmínek.


Aplikace těchto trysek umožňuje použití čerpadel s nižšími výkony pro oběh kapaliny ve velkých nádržích. Díky tomuto principu trysky umožňují čerpadlům s. Vzhledem se podobá potrubní armatuře a má analogickou funkci s čerpadlem. Takéto jednotky môžu zdvihnúť vodu z veľkých hĺbok - až 50.

Skupina: CESP, SPERONI CAM samonasávací ejektorové čerpadlo 230V. Preložiť slovo „ ejektorové čerpadlo “ zo slovenčiny do nemčiny. Aktuální nabídka od Heureka. ERPADEL SIGMA PRO JADERNÉ ELEKTRÁRNY SYSTÉMŮ. Vodní vývěva, mosaz Provedení ejektorového čerpadla z mosazi s dobrou účinností, vhodné pro hadicovou přípojku o. Samonasávací ejektorové čerpadlo. Ke stažení: Podrobné technické údaje.


Monoblokové samonasávací čerpadlo se zabudovaným ejektorem. Zařízení k odsávání vzduchu či jiných plynů z uzavřeného prostoru. Abstract: Diplomová práce se zabývá porovnáním účinnosti ejektoru a turbínového proudového čerpadla AWG při čerpání vody z hloubky větší než je sací. Preklad „ ejektorové čerpadlo “ zo slovenčiny do nemčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.


Tlakový spínač PM je univerzálna ovládacia jednotka pre automatickú prevádzku čerpadla. Požární ejektor je proudové čerpadlo, kterého se používá k čerpání vody z větších hloubek než je nejvyšší možná sací výška čerpadel, nebo tam, kde není. CS, FOB, bez motoru Čerpadlo odstředivé. Pro čerpadla JP je typické, že mají zabudovaný ejektor.

Pokud je dodáno čerpadlo vybavené proudovým ventilem, lze trysku ejektoru nastavit do dvou poloh. Představujeme nový vakuový ejektor ZKnavržený s ohledem na požadavky zákazníků a energetickou efektivitu. Porovnání provozních nákladů regulovatelných ejektorů a směšovacích čerpadel. Comparison of Operation Costs for Controlled Ejectors and Mixing Pumps. Základem hydraulické části je těleso čerpadla se sací a výtlačnou přírubou, vestavěný ejektor, radiální odstředivé oběžné kolo a ucpávková lucerna.


Skladem:Ano Dodací lhůta:dny. QH křivka a polohy ejektorového ventilu. Ventil otočit doleva (směrem ven).


Pozice se volí v případě, kdy je sací potrubí prázdné a čerpadlo má nasávat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky