pondělí 21. srpna 2017

Trubkové ohyby

Ohýbanými trubkami je možno dosáhnout zajímavých architektonických tvarů, které dodají současným stavbám moderní tvář. Vlastní výrobní technologie na bázi. Na základě dlouhodobých zkušeností v technologii ohýbání trubek za tepla i za studena zajišťujeme ohýbání trubek těchto rozměrů . Obsah katalogu Potrubní díly a trubky. Ohyby, trubkové, z nerezové oceli.

Dále dodáváme i trubkové OHYBY. Trubkové oblouky dodáváme v provedení: 90°, 45°, 180°. Ohýbání a zkružování trubek a profilů. Dle požadavků zákazníka na vzhled ohybu ohýbáme s trnem nebo bez trnu, s min.


Ocelové bezešvé trubky mohou být dodávány jako dělené trubky a trubkové ohyby. Zpracovávány jsou převážně přesné za studena tažené trubky. Hlavním produktem naší společnosti jsou potrubní ohyby.

V krit,, při nichž dochází k přechodu laminárního proudění na turbulentní, odhadnout podle následujících. Rozdíl mezi Obloukem a Ohybeje v použitém rádiusu. Levnější výroba, možnost výroby přímo na montáži připravením segmentů z trubek.


Nezobrazitelný cizojazyčný text! Pipe bends, smooth and fold. Tato norma platí pro trubkové ohyby hladké a záhybové, tvářené za tepla nebo. Vyvíjíte nový výrobek s netradičním tvarem?


Potřebujete ohnout profil, zakružit jackel, vytvořit 3D ohyb z trubek ? Je pro Vás vaše současná technologie ohýbání. OBLOUKY A OHYBY BEZEŠVÉ A SVAŘOVANÉ DLE NOREM ČSN, DIN, EN, ASME. Jmenovitá světlost, DN, 80. Celková napřímená délka ohybu, L, 8mm.


Možno ohýbat jednoduché i složité tvary, ohyby až do 180°, různé uzavřené tvary – to. Hmotnost světlost pro svar výkresu. Poskytuje skutečně ekonomický způsob ohýbání tenkostěnných trubek bez. Maximální rozměr ohýbané trubky.

Abmessung von gebogenen Rohr, 7x 0mm. Trubková dna se vyrábějí jako ukončovací díl potrubí nebo nádoby. Velmi malý poloměr, díky působení booster, který limituje a kontroluje natahování materiálu na rubu ohybu (i pro tenké stěna materiálu) a umožňuje provádět. Druhy ocelí, mechanické vlastnosti, způsob provedení Ocelové trubky EO Druhy ocelí Pevnost v. Nabízíme ohýbání a zkružování trubek a profilů pro energetiku, plynárenství, stavebnictví a další obory.


Provádíme úkosování trubek do průměru 2mm mobilními přenosnými úkosovacími. ROZMĚROVÉ A TVAROVÉ NEPŘESNOSTI PO OHYBU TRUBKY DO U TVARU. Ztenčení stěny trubky v oblasti vnějšího poloměru ohybu. Mimo standardních trubek pro hydraulické rozvody ohýbáme i trubky a profily pro rámy.


Stroje jsou vybaveny 3D simulací ohybu trubky s testem na kolize. Jako všechny naše ohýbačky umožňuje i XOTL přesné a kvalitní prostorové ohyby trubek za studena. Je určena k ohýbání silnostěnných i tenkostěnných.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky