pátek 18. srpna 2017

Atmos dc 25

Kotle na dřevo ATMOS Generátor DC20GS, DC25GS, DC32GS a DC40GS s. ACD je vyráběno jako varianta u kotlů DC S, DC S, DC GS. Tento zplyňovací kotel je vyrobený z oceli. Těleso je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů, které mají tloušťku 8-mm.


Atmos dc 25

Ocelový zplyňovací kotel na dřevo ATMOS DC S. Jelikož je to novinka od atmosu tak si myslím že asi nic moc tady nezjistíte. Nic méně atmos udělal dobře že kotel,, přepracoval,, má trubkový. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Název výrobku, ATMOS - kotel na zplynování dřeva DC25S. Všetky informácie o produkte Kotol ATMOS DC S, porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie ATMOS DC S. Almost finished installation of a brand new gasification boiler Atmos DC 25S with Seltron control panel.


Pyrolitický kotel Generátor s ventilátorem pro ekologické topení dřevem. Cena za dopravu je závislá na vzdálenosti do místa dodání zboží z nejbližšího velkoskladu ! Dobrý den, koupil jsem starší rodinný dům a jako zdroj vytápění a ohřev TUV jsem si vybral dřevozplynující kotel Atmos DC 25S a akumulační. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z kvalitních. Je určený na vykurovanie rodinných domov, firemných a iných objektov. Nová zelená úsporám (3. výzva na rodinné domy a 2. výzva na bytové domy), MAX. Kotel umožňuje střídání paliv, topíme. Kotle Generátor Dokogen se vyznačují speciálním topeništěm, které je z obou stran vyloženo keramickými tvarovkami, ve spodní části opatřené otvory pro přívod. Comfort possibility of burning large pieces of wood or pellets without. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového.


Atmos dc 25

Ekologické zplynovací kotle na dřevo Atmos DC S. Prescribed chimney draft, Pa. Zplynovací kotel na kusové dřevo,, GENERÁTOR s odtahovým ventilátorem o výkonu kW. Combustion chamber volume, 1Dm3.


Náhradní díly pro kotle Atmos - kotle na dřevo, kotle na uhlí a zplynovací kotle. Kotle ATMOS Generátor DC 20GS, DC 25GS, DC 32GS a DC 40GS s velkým příložným prostorem vyloženým keramikou pro optimální kvalitu spalování. Panel kotle se skládá z hlavního vypínače. S ), který odsává spaliny z kotle.


Atmos dc 25

Je konstruován pro spalování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky