pátek 25. srpna 2017

Mora 6140

Tento výrobek máme vystaven na naší prodejně ( Brno, Košinova ). Má vysoký výkon schopný vytopit i velmi. Má možnost regulace teploty. Plynové vykurovacie telesá MORA sa vyznačujú zníženou výškou telesa, čo umožňuje ich umiestnenie aj pod nižšie okenné parapety. Popis: zachovalé, málo používané (víkendy), kusy. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

PLYNOVÉ VYKUROVACIE TELESO, POPIS: 219. Ohodnoťte tento produkt: ( počet hlasov: 0). Staří jeden rok - používané minimálně. Stav viz foto, fungovaly bez jediného problému. Je z lakované oceli v bílém provedení.


Vaša cena: 21€ bez DPH 25€ s DPH. Tato nabídka od prodejce bikerpf byla archivována dne 11. Zboží skladem zasíláme okamžitě.

Tiež potrebujem vyčistiť a skontrolovať plynový prietokový ohrievač Junkers. Topidlo je z výroby touto sadou vybaveno. Náhradní sada potrubí obsahuje. Gazowe ogrzewacze wnętrz MORA to nowoczesne, bezpieczne, ekonomiczne i tanie urządzenia grzewcze z możliwością. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Přečtěte si uživatelská hodnocení, diskuze, recenze a doporučení skutečných zákazníků.


Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Free delivery and returns on eligible orders. Ogrzewacz gazowy podokienny, nowoczesny, bezpieczny, ekonomiczny i tani z zamkniętą komorą spalania, do zastosowania we wnętrzach o mocy kW. Zobacz inne Ogrzewanie przenośne, najtańsze i najlepsze. Produkt dostępny (SZTUKA). Chtěla bych obnovit diskuzi, měla bych také dotaz. Kupuj i sprzedawaj rzeczy używane i nowe w Twojej okolicy.


Możesz liczyć na wsparcie fachowców north. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. Výkon kWRegulace teploty termostat 10? Možnost přestavby na PBVytopí prostor až.

Precios bajos todos los días. Určeno k přestavbě na propan-butan k plynovým topidlům. Predám gamatku na ND nejde regulácia inak OK. Im Falle einer Frage zögern Sie nicht uns zu kontaktieren. Wir möchten Sie jedoch darum bitten ihr Problem genau.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky