úterý 22. srpna 2017

Viadrus hercules u28

Hercules Uumožňuje spalování uhlí ekologickým způsobem splňujícím. Litinový odhořívací kotel na tuhá paliva. Výkon dle počtu článků: 19–kW hercules u. Kompletní informace k výběru.


Hercules U umožňuje spalování černého a hnědého uhlí odhořívacím. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj Vysočina a. Abyste si hned od počátku. W, liatinový odhorievacích kotol, palivo čierne a hnedé uhlie, spĺňa emisnú triedu podľa ČSN EN 303-5. Vážení zákazníci, tento druh tovaru je na objednávku. Ohľadom ceny a dostupnosti sa prosím informujte v obchode.


Emisní třída : Dotace : 40. Kč Výkon kotle : - kW Počet článku : 5. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky. Paliwo: kamienny i brunatny węgiel, drewno. Zalety: - spełnia wymagania klasy emisji według EN 303-- sprawność do - ekologiczne. Kotel je určen jako nízkoteplotní vodný, pro použití v. Přestavbou kotle vzniká nový automatický kotel Hercules DUO splňující parametry.


HERCULES UBoiler pdf manual download. Zobacz inne Kotły, najtańsze i najlepsze oferty. W celu zrozumienia zasad poprawnej i ekonomicznej eksploatacji. Kotle - prod m kotel viadrus herkules u, inzerce. Find out all of the information about the ZDB GROUP a. Contact a supplier or the. Korado otopná tělesa, úprava kotelny.


Viadrus kotle, regulace topení. Litujeme, na tuto frázi jsme nic nenašli. Před půl rokem jsme si zakoupili kotel zn. Dříví jsme již měli nadělané - jen souše (smrk, borovice i dub). S kotlem jsme již z dřívějška měli.

Viadrus hercules u28
Viadrus hercules u28

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky