úterý 29. srpna 2017

Pelety cena 15 kg

Dřevěné pelety kg ( cena za kg). Dřevní pelety ENplus Avyrábíme z pilin vznikajících zpracováním odkorněného dřeva. Navíc pelety za trvale nejnižší ceny.


V sekci dřevěné pelety ceník jsou uvedeny ceny námi nabízených ekologických pelet. Minimální odběr kg sáček. Získejte i vy výhodné ceny !

Paleta obsahuje pytlů ( pytel kg ). Akční cena kusový prodej : 5. Pelety Standard 6mm, balení Kg. PELETY ENplus A- světlé kg. Největší český distributor dřevěných pelet s unikátní certifikovanou dopravou až k. Hledáte-li kvalitní dřevěné pelety za bezkonkurenční ceny podívejte se na naši nabídku. Vysoce kvalitní dřevěné bílé pelety - Kg pytle.


Vám nabízí kvalitní bílé dřevěné pelety o vysoké. Jeho cena bývá příznivější nežli cena ostatních paliv a navíc není závislá na ceně.

Výroba a prodej dřevěných briket a pelet za akční ceny. Při odběru po 15kg PE sáčků je cena 929Kč za 15kg včetně DPH. Palety jsou jednorázové a nevratné a jejich cena není zpoplatněna. Pro kotle Atmos se doporučují bílé pelety bez kůry o průměru mm. Ceny peliet a brikiet ( ceny sú uvedené s DPH).


Maloobchodná cena za tonu je 1€. Pytle s peletami se prodávají jednotlivě nebo na paletě, kde se nachází pytlů o. Cena dřevěných pelet MultiBio. BIG BAGU nebo volně ložené v cisterně. Kvalitní dřevěné pelety s vysokou výhřevností a certifikátem třídy EN Plus. Hmotnost balení: kg, Hmotnost palety: 8kg, Počet ks na paletě: 55. Přijatelná cena pelet na jednotku vyrobeného tepla.


Pro snazší manipulaci obsahuje paleta nově kusů - kg pytlů. Zjistěte výhodnější ceny při odběru většího množství nebo cenu včetně dopravy ZDE. Dodáváme v 15kg sáčcích nebo volně ložené cisternou.


Nákup bez rizika: dní na vrátenie. Přepravní paleta ZDARMA – není zálohována ! Svou výhřevností se pelety řadí mezi černé a hnědé uhlí.

Pytel kg, 9Kč s DPH. Dřevní brikety a pelety jsou vyráběny z pilin vznikajících v průběhu zpracování dřeva. PET-pytlích o hmotnosti 15kg, popř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky