pátek 25. srpna 2017

Čištění ozonem

Zkuste novou metodou čištění vozu ozónem ! Nejčastějším zdrojem zápachu je kondenzát klimatizačního systému, který vytváří ideální prostředí pro růst bakterií. Vyžijte neuvěřitelných vlastností OZÓNu (O3). Ozon se řadí mezi nejsilnější dezinfekční a oxidační činidla. Usmrtí běžně se vyskytující bakterie až.


Ozone je moderní a šetrný postup, jak.

Ozonové čištění je nejnovější technologii v oblasti dezinfekce autoklimatizace. Máte zápach ve vozidle, lodi nebo karavanu? Jste alergik nebo jen mate rádi čisté prostředí bez bakterii, virů a alergenů? Pro efektivní čistění alergenů, bakterii. Dezinfekce a dezodorizace (odstranění zápachu) ozónem má velice pozitivní.


Ov interiéru, zapnout vnitřní oběh a potom to nechat 10. Likvidace virů, zápachu a plísní. Opravdu vás zbavíme zápachu, virů a bakterií včetně plísní, je potřeba využít naší službu čištění ozonem, při které budeme aplikovat ozon přímo u vás a tam kde. Dokonalé čištění interiéru vozidla - čištění vozidla pomocí ozónu.

Zbavte se bakterií i plísní! Díky profesionální dezodorizaci tak nezůstanou po kuřácích žádné stopy. Většinou se této výhody ozonu využívá při čištění vozů a úklidu v. Vaší domácnosti, bytech, domech, kancelářích, firmách. Profesionální servis autoklimatizací Auto Rupexim – rezervace online, sleva pro členy věrnostního systému Rupexim Drive. Jedna z nejrozšířenějších a nejmodernějších metod je dezinfekce ozonem. Do kabiny vozidla se zapnutým topným. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Kompletní servis klimatizace vozu – čištění ozonem. Její detail si můžete prohlédnout. Dezinfekce interiéru a klimatizace ozonem nabízíme pro osobní a obytné vozy, pro. Ať už se jedná o zápach od cigaretového. Ozon jako plyn pronikne do všech skulin a pórů, kam se běžné sprejové dezinfekce nedostanou.


Provětrejte klimu: dezinfekce klimatizace a interiéru vozu ozonem. Plnění a čištění klimatizace vašeho automobilu. Generátor ozónu vyrábí plynný ozón, který se tak dostane na všechny místa v interiéru a zničí všechny škodlivé látky. Co získám při vyčištění pomocí. Tyto služby provádíme generátory ozonu české výroby.


Provádíme tónování autoskel, hydrografiku, celopolepy aut a lakýrnické práce.

Nabízíme čištění interiérů, exteriérů či ochranu potahů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky