pátek 25. srpna 2017

Elektrokotel 9 kw

Jedná se o jeden z nejoblíbenějších elektrokotlů na našem trhu. Kotel RAY 9K má výkonový rozsah 1- kW, Ray 9K je určen jen topení. Protherm Ray má plynulý modulační rozsah výkonu pro vyšší efektivitu provozu topného. Tepelný výkon: ÷,kW. Je výrobně určen pro topné teplovodní systémy s nuceným oběhem. Nové nástěnné teplovodní elektrokotle Bosch Tronic Heat jsou se svým rozsahem výkonů 4–kW určeny pro vytápění rodinných domů, bytových jednotek a. PROTHERM RAY 9K závěsný elektrokotel 9kW pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 4mm. W a nepřímo ohřívaného zásobníku W120-O1. Odporový přímotopný elektrokotel pro teplovodní ústřední a etážové vytápění.


Vás ještě o radu, jak vyřešit problém s malou výhřevností elektrokotle. Nabízíme nerezové průtokové elektrokotle s termostatem samostatně nebo jako. Nástěnný elektrický kotel MORATOP-CosmoTHERM E 9kW. Elektrokotel až kW DUKO - MINI.


A, jištění doporučené 3x16A a připojení kabelem 5x2. Rozsah nastavení pro vytápění, - °C. Závěsný elektrokotel pro vytápění s možností propojení s externím zásobníkem teplé vody. Prodám elektrokotel rejnok Kw, r. Zboží je na dané provozovně skladem Rakovník. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Elektrokotel 9 kw

Popis a parametry Nahlásit. AKCE platí do vyprodání zásob. ELECTRA komfort elektrický kotel, 5- 9kW . Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny. Cuk Standart - elektrokotel až kW. Cuk Big - přídavné funkce - kW.


W a bojler a roční vyúčtování bylo. Jo jo bavíme se o ročních cenách elektřiny při topení elektrokotlem. RAY K elektrokotel, výkon - kW. RAY K elektrokotel, výkon - kW.


RAY K elektrokotel, výkon - kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky