pátek 25. srpna 2017

Dakon pyro

Dakon pyro

SP Pyro je určen pro spalování suchého kusového dřeva. Při vývoji byl kladen velký důraz nejen na vysokou účinnost a nízké. Mě tento kotel zaujal z pohledu možnosti zakoupení litinového pyrolytického kotle -dřevoplynového. To by bylo řešení pro takové lidi, kteří chtějí dřevoplyn, ale. Platí pro smluvní obchodní partnery GC SKUPINY.


DAKON NP PYRO zplyňovací kotle na tuhá paliva. Nový zplynovací kotel NP Pyro představuje ekologický způsob vytápění a stejně jako jeho předchůdce je určen. U starych klasickych Dakonu vlivem stari a zeslabeni plechu. Ocelové teplovodní kotle DAKON pro pyrolytické spalování suchého dřeva. Odborný technik, který kotel uved do provozu nám sdělil. Vysoká účinnost a nízké emise, splňující normu EN 303- třída. KP Pyro ( kotel na dřevo dakon ). Kotle jsou konstruovány pro spalování. Stacionární kotel je konstruován pro spalování suchého dřeva, polena o max. Předepsaným palivem je dřevo a dřevní odpad.


Speciální robustní konstrukce. Robustní konstrukce a masivní ke. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Návod k montáži, obsluze a údržbě. Určen pro spalování suchého kusového dřeva. Dakon nepřejímá Dakon odpovědnost.


Nejlepší exponát - DAKON DAMAT PYRO G - litinový. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. KP PYRO DAMAT 20G izolace tělesa trysky - Dakon. Nově přehlednější a rychlejší. KOTEL NP Pyro s bezpečnostní smyčkou na dřevo, třída kotle (dle EN 303-5). Náhradní díly DAKON DAMAT PYRO GFixace ventilátoru sest.


U tohoto zboží není k dispozici textový. Prodám kotel na drevoplyn, dakon kotel využíván 3topne sezóny. Duvod prodeje přechod na jiné palivo. V nabídce máme i zplynovací, resp. KP Pyro, který je určen pro. Labem, inzerce, prodám daruji za odvoz kotel na uhlí a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky