středa 30. srpna 2017

Plynový nebo elektrický kotel

Elektrokotel pracuje na principu ohřevu vody, která cirkuluje v topné soustavě. I když je zde určitá schopnost akumulace tepla v podlaze nebo. Jeden je vytápěn elektrickou energií, druhý plynem. Plynový nebo jakýkoliv jiný kotel v domě s sebou navíc přináší další každoroční radosti. Nabízí se klasická otázka, je levnější topit elektřinou nebo plynem?


Vlastnil jsem 30let plynový kotel Gasex jelikož na něm byla potřeba.

Zvýhodněné sety elektrického kotle a zásobníku teplé vody. Ať se již jedná o chatu, chalupu nebo jakýkoliv nepravidelně obývaný objekt, elektrokotel s termostatem zajistí vnitřní. V porovnání se starším plynovým kotlem může znamenat.


Ahoj, rekonstruuji radovy domek v Praze a nedokazi se rozhodnout, zda privest plyn a postavit plynovy kotel na topeni a ohrev vody. Tepelné čerpadlo nebo plynový kotel ? Je lepší vytápět elektřinou nebo plynem? Vzhledem k tomu, že se ve věcech kolem topení nevyznám, potřebuji poradit, zda -li je pro mě výhodnější elektrokotel nebo plynový kotel.


Plyn nebo elektřina v konkrétním domě posts 16.

Další výsledky z webu forum. Archiv plynový nebo elektrický kotel. Dobrý den,brrád bych požádal o radu nezávislého. I tak ale existuje spor mezi zastánci elektřiny a jejich plynovými oponenty.


V případě elektrokotle i moderního kondenzačního kotle na plyn se může. Tyto plynové kotle se u nás prodávají jen málo. Je vhodnou náhradou kotle na pevná paliva, nebo jeho doplňkem v jednom systému.


Máte–li ovšem starší plynový nebo elektrický kotel a pochvalujete si jeho kvalitu a dlouhou životnost, děláte podle odborníků velikou chybu. Většinou máme na výběr mezi plynem – plynový kotel, nebo elektřinou – elektrokotel. Většina spotřebičů, které budou použity, bude na. Podle mne (pracuji v topenařině již nekolik let) je elektrický kotel naprostá hloupost. Plynový kotel je běžná věc, není potřeba o něm příliš dlouho diskutovat. Co je výhodnější - vytápění plynem nebo elektřinou?


Máme mnoho klientů, kteří mají plynovou přípojku přivedenou na hranu pozemku a přitom volí elektrokotel. Ta doporučuje systém elektrického vytápění do všech nových nízkoenergetických domů. Můžete své tvrzení podložit konkrétními čísly nebo propočtem?


Uvažuji vyměnit plynový kotel za elektrický, ale nevím, jestli se to. Provozně velmi levné je dobré tepelné čerpadlo nebo kotel na dřevo.

Přímotopný elektrický systém (podlahové topení, nástěnné nebo stropní Ty jsou stejné jako u ostatních zdrojů tepla (např. plynový kotel, kotel na pevná paliva atd.). Tichý provoz a nenápadný design, tak lze charakterizovat moderní elektrické a plynové kotle. Nepříliš šťastnou metodou je pak elektrické vytápění formou. Elektrický či plynový kotel snadno přehlédnete. Topení plynemZvolte kondenzační plynový kotel.


Ačkoli ceny paliv a elektrické energie již nerostou tak rychle jako v. Pro používání tepelného čerpadla a elektrokotle hovoří současné stagnující, nebo i klesající ceny. V kotlech se topí zemním plynem, propanem nebo propan- butanem. Je výhodnější plynový nebo elektrický kotel ?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky