čtvrtek 9. července 2020

Vyhřívací poduška

Vyhřívací dečky, podušky a bačkůrky patří k stále více oblíbeným formám zahřátí organismu. Ideální jsou pro zimomřiví osoby, pro prokrvení končetin, ale i jako. Vyhřívací deka Sencor SUB 1Vás zahřeje u televize nebo předehřeje postel před. Ohřevné elektrické dečky se používají hlavně pro prohřátí kloubů, zad i jiných částí těla. Teplem, které vyzařují, přispívají k prokrvení organismu a.

Prodloužená vyhřívací dečka Beurer HK 58C je vyrobena z příjemného prodyšného materiálu z mikrovláken. Poduška je vybavena ovladačem s LED indikátorem a umožňuje výběr ze čtyř. Zachumlejte se do měkké vyhřívané deky Gallet, zažeňte zimu a odpočiňtě si po náročné zimní túře nebo lyžování a ulevte od bolesti kloubům a namoženým. Beper RI-4elektrická vyhřívací dečka jednolůžková (rozměr 1x cm). To chce klid a nohy v teple, proto u nás najdete vyhřívané boty, bačkory i pantofle. Záda vám prohřeje vyhřívací pás, nebo se zachumlejte do vyhřívací dečky.


Ale nezapomeňte, že vyhřívaná deka je elektrospotřebič a při nedodržování pravidel byste si mohli nejen. Výrobek se nesmí používat jako poduška pro domácí zvířata.

Dbejte na to, aby nebyl vypínač vyhřívací deky zakryt pokrývkami, polštáři nebo. Položte podušku tak, aby vyhřívací kabely nebyly zastrčeny pod polštářem nebo nepřepadávaly přes okraj postele. Aby deka zůstala čistá a rovná, položte. Svaly vašich zad budou uvolněné. V kategorii Vyhřívané podložky, deky a pásy naleznete širokou nabídku výrobků a řešení. Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava.


Popis: Úplně nové, opravdu vybalené jen na focení. Příjemná vyhřívaná podložka, s měkkým, odnímatelným potahem, nechá se zahřát na max 45°C, na zahřívání novorozených a nemocných zvířat nebo při. Vyhřívací podložka 2V, 15W, plastová s výstupkem pro holubí napaječku. Unifikovaná konstrukce přístroje umožňuje využití téměř ve všech. Vyhřívaná podložka je doplňkový lokální zdroj tepla pro řešení hypotermických stavů pacientů. Popis: Vyhřívaná poduška na záda a ramena Medisana zahřeje vaše záda a oblast ramen, takže poskytne prostor pro relaxaci. Vlastnosti: zahřívá a uvolňuje. Elektrická vyhřívací deka (podložka) na jednopostel 150x80cm - béžová.


Popis produktu: vyhřívací dečka na záda a krk nastavení teploty ideální pro vnitřní i venkovní použití maximální flexibilita pohybu lze nosit. Luxusní masážní matrace s nefritovou vyhřívací poduškou znamená wellness pro každého a to doma, na cestě nebo v kanceláři.

Nabízí několika masážních. Vysoká fl exibilita a žádné rušivé části uvnitř. Komfortní hřející podložka na sedadlo auta. Napájení 12V konektorem do zásuvky autozapalovače. Výborná věc, vyhřívací poduška do porodní bedny,doporučuji pořídit. Někdy v zimě používáme i venku v boudě,ale to jsou zase vyřazené. Je vhodná pro lidi, kteří si chtějí užívat teplo a komfort během spánku.


Tato výhřevná poduška je určena k zahřívání lidského těla. Teplo podporuje prokrvení a uvolňuje svalstvo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky