pátek 3. července 2020

Zahradní topidlo etna

Venkovní propan-butanové topidlo. MEVA zahradní topidlo Etna nerez. Dodávají se včetně regulátoru tlaku a hadice. Zahradní topidlo ETNA nerez v obchodě Kokiskashop.


Výkonné, stolní zahradní topidlo ideální nejen pro vaše letní večery.

Dodává teplo až na metry v průměru. Tepelný zářič Etna si sestavíte lehko podle návodu přiloženého v balení. Vybaveno kolečky pro snadné přemisťování. Topidla jsou vybavena POJISTNÝM VENTILEM, který. Mini Etnu lze jednoduše postavit. Technické údaje: Výkon (kW) - 13.


Možné upravit dle požadavku a grafického návrhu. Prodej kvalitních plynových zářičů a topidel za internetové ceny.

Vhodné pro profesionální i domácí použití. Topidlo je vybaveno kolečky pro snadné přemisťování. Stolní zahradní topidlo poskytne dostatek tepla u vašeho stolu při chladných večerech. Důvod zařazení do bazarového zboží - zboží ve 1 technickém a funkčním stavu s plnou zárukou.


Pouze porušen originální obal. Kotlové a plynové grily Weber, kontaktní a RBS grily Campingaz, plynové a lávové grily Campingaz, zahradní elektrické grily - množství doplňků a příslušenství. Na vytápění předzahrádek, altány atd. Příslušenství pro připojení k 5kg a 10kg láhvi u všech topidel ETNA v. Stolek na zahradní topidlo ETNA. Výškově stavitelný nerezový stolek k topidlu Etna a etna nerez.


Průměr 400mm (průměr vnitřního otvoru 57mm). Distribuje teplo až na metry v průměru. Nádrž, klobouk a stojan z ušlechtilé oceli pro ušlechtilý vzhled a dlouhou životnost. Výkonné ale malé stolní zahradní topidlo Etna v lakovaném provedení je ideální pro vaše letní večery. Poskytné vám příjemné teplo až na metry v průměru.


Produkt je skladem u Vás za dny. Tento problém se dá snadno vyřešit pomocí zahradního topidla Etna.

K takovým příležitostem spolehlivě slouží plynová zahradní topidla na PB. Mobilní zahradní plynové topidlo ETNA (nerez) je určeno pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí nebo dostatečně větraných. Obal na zahradní topidlo ETNA.


Používáním tohoto obalu prodloužíte životnost topidla. Toto stolní topidlo na propan butan dodává teplo až do metrů v průměru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky