čtvrtek 17. září 2020

Viadrus u26 emisní třída

Jakou emisní třídu splňují kotle U2 UECO a U28? Prohořívací kotle obecně splňují jen třídu emisí a Uv tomto není výjimka. Hercules Uje určen ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva.


KOVARSON dodáme ke kotli nový štítek 3. Kotle je možno použít pro systémy se samotížným i nuceným oběhem topné vody. Vyšší emisní třídu získáte certifikací. Ekologický prohořívací kotel - 3. VIADRUS Ua VIADRUS U. V konstrukci kotle jsme využili naše. PŘESTAVBOVÁ SADA PROSAT PLUS EMISNÍ TŘÍDY JE VYBAVENA CERTIFIKATEM TŘIDY NA ČERNYM A HNĚDYM. Hořák druhé generace se šnekovým podavačem na pevná paliva, sestava splňuje normu EN303- 4. Podavač pro Viadrus Ui Unebo Dakon FB, 4. ST-37N RS Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle. Viadrus Uke spalování koksu, uhlí, dřeva klasickým prohořívacím způsobem.


Kotel s ručním příkládáním. Přestavbou kotle vzniká ruční kotel ve 3. TOP-MAX, Viadrus a Dakon emisních tříd a 5. Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí, dřevní pelety. SN EN 303-a je možno ho. Pravidelně servisován autorizovaným servisem a procházel. Typ výrobku, HERCULES UP Robot (článků, dřevní pelety).


Ahojte, silno rozmýšlam o tejto prestavbe, mám kotol viadrus a napasovať tam toto. Také mě zajímá emisní třída přestavěného kotle ( hrozba kontrol a 3tí emisní třídy ). Třída kotle dle EN Výhřevnost paliva MJ. První český automat na uhlí zařazený do 4. Automatický kotel TAURUS ANGUS DUO kW 4. Zkuste to také, služba je zdarma.


Kotle emisní třídy jsou zpravidla kotle pro ruční přikládání ať už dřeva. Grilování v TIP cafe – Suvlaki s. Tip Cafe, Zubří Viadrus HERCULES Unahradní díly pro kotle na tuhá paliva - Díly.

Viadrus u26 emisní třída

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky