pondělí 7. září 2020

Vidlice 220v

Zásuvky a vidlice pro pohyblivé přívody. Vyrábí se od jmenovitého proudu 16A až 125A ampér a napětí 50V až. Gumové zásuvky a vidlice, plastové zásuvky a vidlice s krytím IP 44.


Vidlice 3-pólová 16A 220V 013-PCE. Prodlužovací přívody, rozdvojky, kabelové vidlice a zásuvky, vypínače.

E-shop nářadí, řemeslnických potřeb Karlovy Vary a Plzeň. Skvělé ceny, rychlé dodání. SAMOSTATNÁ VIDLICE 220V na prodlužovák 16A. V AC - IP- nástěná mont.


Inzerát Prodám zásuvky, vidlice 380Vajističe220V,jiné. Tato nabídka od prodejce jilmi byla archivována dne 29. Tento předmět byl vydražen v aukci a prodán za. Přístrojový kabel pro připojení různých zařízení např.

Firma BALS již více jak let vyrábí průmyslové zásuvky a vidlice pro celosvětový trh. Priemyselné vidlice a zásuvky. Kde najdu, jak se zapojuje kabel na 2V na novou koncovku. Kam patří modrý, hnědý a žluto-zelený kabel. Potřebuj i opravit prodlužovací. Název, 023-vidlice 3x32A 220V IP44.


UPC: včetně PHE Dostupnost: Na skladě. Má kolíky jako vidlice a jde na něj nasunout spojka (pohyblivá zásuvka) na konci. V (podle jednotlivých národních norem 2–2V) jsou. ZÁSUVKY, VIDLICE A SPOJKY 230V Zde jsou produkty. ZSE-soklová 220V průběžná.


V - 32A - 5tikolík - použitá. Průmyslové vidlice a zásuvky. KABELOVÁ VIDLICE pro připojení třížilových kabelových přívodů, vybavená ochranným kontaktem.


Barva kabelu je černá a koncovka má. Určitě si vyberete také další IT výrobců,, 2-Power.

Kabel síťový prodlužovací 2. Napájecí kabel AV zařízení a jiných spotřebičů. Kosodélníková zástrčka s trojicí kulatých vidlic - Všechny kolíky s průměrem 0. Naopak vyžadujete-li ho, je ideální volbou vidlice kombinující Francouzské. Travel adapter 220V pro 2x USB napájení 2A 19. Mezi ním a jakoukoliv fází je pouze 220V a motor běží na 380V. Do těchto zásuvek se nedají zastrčit klasické vidlice s ochrannou zdířkou, ale pouze k tomu přizpůsobené a vyráběné vidlice, takže teoreticky nehrozí, že by.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky