čtvrtek 24. září 2020

Viadrus u26 prestavbova sada

Viadrus, Thermona, kotle, kotle Ostrava. Jste unavení tím, že musíte chodit a přikládat do kotle každých pár hodin? C99estavbov CA9-sady-pro-kotle- viadrus -261. PŘESTAVBOVÁ SADA PRO KOTEL HERCULES U(ECO) NA HERCULES DUO CLIMATIX STANDARD Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN. Pouze do vyprodání skladových zásob! Základním palivem je černé uhlí a hnědé uhlí ořech 2. Hercules U2 UECO a U2 přestavbová sada pro Una Hercules UNO. PRESTAVBOVÉ SADY KOVARSON Na rôzne druhy kotlov Spaľujúce viac druhov.


Originální sada určená pro kotle Hercules U (ECO) o velikosti. Ekosiarka eshop - špecialista na záhradnú techniku a záhradný nábytok. V sortimente tak nájdete sekačky, kosačky, traktory, krovinorezy, motorové píly. VIADRUS Ua U- až článkov. Polská přestavbová sada používá. Prestavbová sada sa dodáva spolu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Přestavbová sada stála asi 00-Kč.


Nebyla v tom cena podstavce. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů viadrus. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru.

Viadrus u26 prestavbova sada
Viadrus u26 prestavbova sada

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky