pondělí 7. prosince 2020

Výparník

Médium pokračuje do dalšího výměníku — výparníku. Kapalina se začne odpařovat a dále ohřívat, čímž odebírá teplo z prostoru výparníku, zpravidla. Archiv Podobné V systémech s přímých chlazením se pro přenos tepla využívají různé typy výparníků. JDK ve svých řešeních používá výparníky osvědčených výrobců.


Teď už kapalné chladivo s nízkou teplotou je distribuováno do vnitřní jednotky přes expanzní ventil do výparníku. Ventilátor rozptýlý chla výparník odebírá teplo.

Podrobnější informace jsou uvedeny v Katalogu dílů pro chlazení ? Výparníky ECO Podstropní i nástěnné. Zřejmě myslíte v lednici, mrazáku. Výměník tepla, v němž se dodávané teplo využívá k tvorbě páry. Do výparníku vstupuje voda předehřátá na teplotu sytosti, takže dodávané teplo slouží k tvorbě. ECO - ploché výparníky DFE s regulací otáček.


SCHMÖLE - koaxiální výparník a kondenzátor. My vám nabízíme ventilátorové chladiče vzduchu pro chladírenské.

Substantivum, singulár, plurál. Fotogalerie naší výroby, chladičů, výparníků, ohřívačů, tepelných výměníků. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů výparník. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Význam slova „ výparník “ v Slovníku slovenského jazyka. Význam a typické výrazy slova „ výparník “ v Slovníku slovenského jazyka.


Luvata výparník EVS 2E s el. Keď sa použije jednotka BPHE spoločnosti SWEP ako výparník, sekundárny plyn alebo. Rozložení klimatizace pod kapotou vozidla Škoda Felicia. Zásobník kondenzovanéh o chladiva.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a. Literatura ke stažení (PDF). Wasson-ECE výparník využívá vlastní inovativní technologii na odpařování kapalných vzorků pro následné dávkování do. Po vstříknutí polyuretanové (PU) pěny hrozí nebezpečí, že by mohla vniknout pod výparník a nadzdvihnout jej. Tomu se dá zabránit celoplošným přilepením. Popsat funkce hlavních prvků v systému (kompresor, výparník, kondenzátor, termostatické expanzní ventily) a termodynamické transformace chladiva.


Many translated example sentences containing výparník – English-Slovak dictionary and search engine for English translations.

Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Háček (drát) součástí výrobku. Voda sa vo výparníku vyparuje pri konštantnej teplote, teplote nasýtenia. Odesíláno obvykle do hodin. Dehydrátor – filtrační nádoba naplněná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky