čtvrtek 3. prosince 2020

Vzduchotechnika jihlava

František Huk CSc, Ondřej Huk - vzduchotechnika, klimatizace Jihlava Nabízíme vám následující služby a produkty: -Bezplatnou a nezávaznou konzultaci. Prodej vzduchotechniky v Jihlavě a okolí. Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba PLUSS KOMPRESORY s. Montáž a servis vzduchotechniky v Jihlavě a okolí. Vzduchotechnika a klimatizace autosalon Jihlava.

Dodávka a instalace vzduchotechnického systému s rekuperací s použitím rekuperačních jednotek Atrea v. Klimatizace okenní, parapetní, nástěnné, ventilátory průmyslové, potrubní, stropní a mnohé další typy, vhodné do domů i firem. Vzduchová technika v Jihlavě přehledně, s hodnocením uživatelů. Ohodnoťte také firmy montující vzduchotechniku a vzduchové potrubí v Jihlavě. Jihlava, Vysočina, Havlíčkův Bro Humpolec, Pelhřimov, Třebíč, Velké Meziříčí, Polná. Letiště Praha, Catering - VZT,klimatizace,komerční chlazení.


Naším oborem jsou klimatizace a vzduchotechnika.

Hasičský záchranný sbor Kraje Vysočina Jihlava -klimatizace zasedací místnosti. Naše firma pracuje v kraji Vysočina, v okresech Třebíč, Znojmo, J. Poskytujeme služby v oblasti vzduchotechniky a technického zařízení budov. V nemocnici Jihlava celou třetinu provozních nákladů tvořily výdaje za energie. Klima, vzduchotechnika, klimatizace, klimatizační jednotka, akce, slevy, výprodeje, levné doprodeje a akční ceny Jihlava. Pavilon urgentní a intenzivní péče Nemocnice Jihlava - vzduchotechnika chlazení a předávací stanice. Více o dodavateli… Zadat poptávku dodavateli.


Realizace a projekce dodávek v oborech klimatizace, vzduchotechnika a chlazení vč. Materiál: nejčastěji ocelový pozinkovaný plech. Výroba vzduchotechnického potrubí. Orýsování tvaru na plechový. Bazén Evžena Rošického Jihlava - Dobudování vzduchotechnického systému v. Dodávka a montáž vnitřních a venkovních izolací VZT potrubí včetně oplechování.


Větrání a vytápění rekuperace, vzduchotechnika. Realizujeme: nucené větrání s rekuperací tepla a cirkulační vytápění za využití rekuperační jednotky. Vytápění, vzduchotechnika, ventilace, klimatizace a chlazení (HVAC).

Stavební výroba, stavebnictví, stavební průmysl. Prezentace firmy HUK FRANTIŠEK Ing. VZDUCHOTECHNIKA, KLIMATIZACE na portálu REGIONPLZEN.


Firma Pavel Topinka - SDRUŽENÍ Klempo se specializuje na komplexní klempířské, pokrývačské, tesařské a vzduchotechnické práce. Háva Jiří řízení zakázek lakoven ( Jihlava ). Halenčák Miroslav vedoucí výroby VZT. Radniční pivovar v Jihlavě má za sebou první dva týdny fungování. Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení. Cena: Dohodou, Lokalita: Jihlava.


Právní forma: společnost s ručením omezeným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky