úterý 29. prosince 2020

Wilo sirio

Elektronická regulační jednotka s frekvenčním měničem pro čerpadla Wilo. Sirio Entry je určeno pro motory (čerpadla) s běžným napájením 1x230V. WILO Sirio -Entry 1x230V, Invertor - toto provedení má v ceně kabely vč. Prohlédněte si cenové nabídky na Řídící jednotka s frekvenčním měničem Wilo SIRIO 3x2od obchodů na Zboží.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si.

Vstupní napájení řidicí jednotky je 1~230V. Napájení - x 2V Použití: Tento regulační. Sirio 3x2je určeno pro motory (čerpadla) s třífázovým napájením. Tento návod je dodáván k čerpacímu zařízení firmy WILO Praha s. Kompletne zmontovaná riadiaca jednotka s pomocným displejom a dotykovou klávesnicou pre nastavenie a ovládanie. Sirio 2Entry je určené pre čerpadlá s. Kontrola spuštění a zastavení elektročerpadla.

Během pracovní doby se můžete podívat na stav Vaší zakázky a výslednou cenu. Kompletně smontovaná řídicí jednotka s pomocným displejem a dotykovou klávesnicí pro nastavení a ovládání. Plus: Snadná montáž a jednoduché elektrické. Máte zájem o toto zboží a chcete si ho koupit na splátky?


Spočítejte si výši splátek. Electronic control unit with frequency converter for Wilo pumps. Wilo Sirio řídící jednotka s frekvenčním měničem.


Kompletní řídící jednotka s pomocným displejem a dotykovou klávesnicí pro. Jednotka je určena pro čerpadla s motory. Tento regulační přístroj lze použít všude tam, kde nejsme omezení výkonem motoru a chceme využít výhod plynulé regulace čerpadel. Oblíbená akce na značková čerpadla a příslušenství WILO. Ponorné čerpadlo WILO TWI do vrtaných studní - více informací na.


Regulačný prístroj možno použiť všade tam, kde nie sme obmedzení výkonom. Firma WILO SE jako jeden z předních světových výrobců. WILO SIRIO 2Entry - riadiaca jednotka čerpadla s frekvenčným meničom.

Plus: Kompletní dodávka včetně příslušenství. Záruční i pozáruční servis Wilo České Budějovice. TLAKOVÝ SPÍNAČ (Brio,Fluidcontrol), řídící jednotku SIRIO.


Pro třífázová čerpadla 3x230V (nikoliv 3x400V!!) do příkonu 2. Samonasávací čerpadla Wilo JET WJ. WILO - řídící jednotka SIRIO 2Entry. Pro jednofázová čerpadla 1x230V do příkonu 5W.


SIRIO ENTRY 230V - SIRIO ENTRY XP INVERTER FOR SINGLE PHASE ELECTRIC PUMP CONTROL.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky