pondělí 5. dubna 2021

Wilo yonos pico 25 1 6

Wilo yonos pico 25 1 6

Wilo - Yonos PICO, řízené elektronicky. Bezúdržbové mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit, se synchronním. WILO YONOS PICO jsou moderní mokroběžná čerpadla s integrovanou regulací výkonu na základě změn tlaku v otopných systémech. Specializovaný velkoobchod MAR. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Energeticky úsporné oběhové čerpadlo značkového výrobce pro topné systémy. Charakteristiky Δp-c (konstantní). Je to dáno jeho kompaktními rozměry, které umožní nahradit jakékoli stávající čerpadlo a dovolí. Inclusion of the technologies, equipment and materials in the. Koupelny Bernold mají již let spokojené zákazníky.


Wilo yonos pico 25 1 6

Synchronný elektronický komutovaný motor (ECM) odolný. Mokrobežné obehové čerpadlo so závitovým pripojením. Kompletní sestava s oběhovým čerpadlem (1mm), dvěma kulovými kohouty, zpětnou. AAAradiatory - Topenářská čerpadla značek Wilo, Ivar a Grundfos.


Mokroběžné oběhové čerpadlo s elektronicky komutovaným úsporným motorem ECM odolným proti. Použitie: Teplovodné vykurovanie všetkých systémov, klimatizačné zariadenie, priemyslové cirkulačné zariadenie. Mokroběžné cirkulační čerpadlo se šroubením, EC motorem odolným proti zablokování a integrovanou elektronickou regulací výkonu. Garantierte Dauertiefpreise, Beratung und Service bei HORNBACH. Přechod na tyto nová úsporná čerpadla se vyplatí již v první sezóně. Glandless circulation pump with threaded connection, blocking-current proof EC motor and integrated. We supply trade quality DIY and home improvement products at great low.


Wilo Yonos Pico nahrazuje neregulovatelná oběhová čerpadla. Kennlinien Δp-c (constant). Cirkulacijske pumpe Wilo STRATOS PICO i YONOS PICO Visokoučinkovite cirkulacijske pumpe s mokrim rotorom s priključkom s vijčanim spojem, EC motorom. Zobacz inne Pompy obiegowe i cyrkulacyjne, najtańsze i najlepsze oferty. You can order online today at great prices and collect in your local branch of have it delivered to where you need. Hocheffizienzpumpe Wilo-Yonos. Bruleur Weishaupt WL20/ -C de 2015. Sūknis dziļurbuma SQ 5-DN,15kW 230V 50Hz.


Sūknis MAGNA-180mm DN9-56W 230V 50Hz PN10.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky