čtvrtek 1. října 2020

Viadrus u26 náhradní díly

Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U26. Domů náhradní díly - viadrus. MARO - voda, topení, plyn, koupelny, náhradní. VIADRUS kotle na tuhá paliva náhradní díly. Ochranná deska přikládacích dvířek k U26.


Izolace dílu pláště, , Obj. Martin Sittek, Prodejna náhradních dílů Bohumín. Jana Šeligová, Distribuce náhradních dílů (pouze pro servisní centra). Prity, lázeňská kamna, krbové nářadí, kouřovody, náhradní díly ke krbům.


Vyhledávání: inzerce i-Bazar. V prípade záujmu o ten ktorý nahradný. Prohořívací - Litinový kotel pro spalování koksu, dřeva a černého uhlí. Originální přestavbová sada je určena pro kotle Hercules Uvšech generací a provedení. Přestavbou kotle vzniká „nový” automatický kotel Hercules DUO. Zabezpečovací zařízení kotlů HERCULES U, Ua DUO pro uzavřené systémy.


Palivo : koks, černé uhlí, dřevo. Ahoj mám vildu U první zimu a potřeboval bych p. Dakon litinové díly dováží snad z Itálie. Náhradné diely podľa typu - tuhé palivá. Vhodný na přestavbu na automat, stáří roků, náhradní díly dohodou,levně. Rošty do kotla viadrus u 26.


Poptávka: náhradní díl, cívka na kotel KP 2 Pustiměř. HERCULES Uje určen ke spalování pevných paliv - koksu, černého uhlí a dřeva (dřevěných briket) klasickým prohořívacím způsobem. Viadrus Hercules U- čl. PŘESTAVBOVÁ SADA PRO KOTEL HERCULES U(ECO) NA HERCULES DUO CLIMATIX STANDARD Přednosti: splňuje emisní třídu dle ČSN EN. Rošt PEL 2 peletky - náhradní díl na kotle Benekov Ling 25. Kč, Zlín přídavné rošty do viadrusu Ua Upro spalování dřeva zamezují propadání. Tyto je možno zakoupit také - viz.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: náhradní díly. Výborný stav, plně funkční. Mx 4mm na U- čl. MX hliníková pre KTM SX,EXC,SXF,EXCF,XCW.

Viadrus u26 náhradní díly
Viadrus u26 náhradní díly

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky