úterý 6. října 2020

Vyhřívací kámen do terária

Elektrický topný kámen do terárií. Terarijní topný kámen je použitelný do vnitřních částí terárií. Ručně výráběná vyhřívaná skalka. Vhodné do sklěnených terárií. Sálavé panely ULTRATHERM jsou určeny k vyhřívání nebo lokálnímu ohřevu větších.

Topné kameny do terária zajišťují tepelnou pohodu chovaného zvířete. Dva rezistory 4kzapojíme do série. Zamezíme tím vzlínání vlhkosti z vlhkého substrátu do kamene.


Výroba trvanlivého 3D pozadí do terária. Dobrý den chtěl bych jsem se zeptat na kolik se ten vyhřívací kámen nahřeje ? Topné výhřevné těleso do terária ve tvaru stromu. Kámen topný Exo Terra Heat Wave Rock malý 6W.

Vytápění terária, topné kameny, kabely a skalky pro terárium. Chybí: vyhřívací topný kámen bazar topné kameny do bytu topná folie Lidé také hledají . Vyhřívaná terarijní skalka (topný kámen ) A48. Topné kabely pod teráriem, se mi nezdají tak účinné oproti topnému. U těch žárovek: dej o trochu silnější a zapoj je do série.


Osvětlení a vyhřívání terária 6. Gekončík noční - vyhřívání a osvětlení terárka 25. Objednané zboží je možno si osobně vyzvednout u nás Ostravě. Nejsou určeny k vyhřívání terárií, ale k vytvoření lokální teplé plochy k vyhřívání. Použití topných kamenů je určeno jen do suchých terárií. Agamy v teráriu potřebují mimo normální osvětlení (samozřejmě s UV-B složkou) a vhodnou.


Agamy samy aktivně vyhledávají vyhřívací místo, a při tomhle uspořádání mají jak. Jsou určeny především pro lokální vyhřívání terárií. Jako topný element jsou použity topné kabely, které jsou rovnoměrně zality do celé plochy kamene.


Tato nabídka od prodejce jirilbyla archivována dne 15. Tento předmět byl vydražen v aukci a.

Topný kámen - Typ topení: kameny Skálové topné těleso do terárií a vivárií. Výhřevný kámen do terária za 10Kč. Adaptér pro napájení vyhřívaných misek pro zvířata bezpečným napětím 12V.


Topení do objímky 40W keramické Exo Terra Hagen. Topný zářič Heat Wave Lamp je určen k vyhřívání ze shora nebo. Naše umělohmotné vyhřívané kameny věrně kopírují vzhled přírodního kamene a tak výborně zapadnou do Vašeho terária. Zdravotně nezávadný materiál. Plochý vyhřívací kámen s velkou výhřívací plochou.


Prodám vyhřívací kámen do terária. Povrch břidlice s - obrázek číslo 1. Instalace: Kámen umístěte na vhodné místo na dno terária. Popis: Nízkowattový výhřevný kámen slouží ke kontaktnímu vyhřívání terarijních zvířat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky