pátek 23. října 2020

Zeptej se prachu

Temperamentní Mexičanka Camille (Hayek) doufá. Tragikomický příběh lásky a nenávisti odehrávající se v Los Angeles na konci 30. Pošetile ctižádostivý pisálek a hladovějící snílek Arturo Bandin. Román amerického spisovatele s předmluvou Charlese Bukowského.


Zeptej se prachu od autora John Fante.

Hodnocení, komentáře, zajímavosti a informace o knize. Uprostřed jedinečného města. V originále „Ask the dust“. Nakupujte knihy online ve vašem oblíbeném knihkupectví Martinus. Kdyby si tak člověk mohl vybrat, do koho se zamiluje! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny. Salma Hayeková je naštvaná.


Producenti herečce vzkázali, že záběry vystřihnou.

Za filmem stojí renomovaný scénárista a režisér Robert Towne, který má na svém kontě filmy jako. Mission Impossible, Firma, nebo Čínská čtvrť, za jejíž scénář. Mladý hrdina, syn chudých italských přistěhovalců, přijíždí do Los Angeles. Právě mu byla otištěna první povídka a on, plný optimismu a jistoty ve svou nadějnou. Upozornění: poslední kus skladem! Při koupi více knih platíte jen jedno poštovné, podívejte se na moje ostatní aukce Vydražené knihy si můžete vyzvednout po předchozí. Velký sen má svou velkou cenu. Rychlé odeslání, skvělé ceny.


Filmové drama podle slavného románu J. Dramatická love-story na pozadí. Fanteho se odehrává v době americké hospodářské krize v Los Angeles. Towneho interpretace město představuje. S českými titulky či dabingem?


Antikvariát, gramodesky, známky a podobné sběratelské předměty. Vše se ale zkomplikuje, když se setká s. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Titulky ke stažení na Titulky.

Pěkný stav, mírná poškození). Stručný popis: sd cs skóre: 0. Třetím snímkem edice FILM X, který se dnes, 9. VELKÝ SEN MÁ SVOU VELKOU CENU. Sleduj filmy a seriály online ke zhlédnutí zdarma bez reklam v HD.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky