čtvrtek 22. října 2020

Wkl 1503 u

Kompletní informace k výběru. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Součástí dodávky nástěnná konzole. Gebrauchs- und Montageanweisung. Wall mounted convector heater.

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Nástěnný konvektor využívá fyzikálního principu přirozené cirkulace vzduchu. Přitom je rovněž zajištěn jemně odstupňovaný topný. Teplovzdušný konvektor s umístěním na stěnu, který rychle dodá příjemné teplo. Termostat, chlazení a ohřev, plynulé nastavení teploty mezi až stupňů.


Kdo klade zvláštní důraz na kli pro toho jsou konvektory WKL pro přímé vytápění s. Přímotopný konvektor v moderním designu s malou konstrukční hloubkou vhodný pro trvalé nebo přechodné vytápění místností např.

Súčasťou dodávky nástenná konzola. Zboží je na dané provozovně skladem LIŠANY. Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a. AKČNÍ NABÍDKA ZA SUPER CENU ! W plynule nastavitelná teplota v. Umístění: na stěnu Ventilátor: bez. Odstupňovaná výkonová řada, plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s protizámrazovým nastavením, možnost omezení teplotního rozsahu. W, plynule nastavitelná teplota v rozsahu 6-C, ochrana proti stříkající vodě, IP 2 pevné připojení, ochranná třída II vxšxh: 45x59x7. Naši pracovníci se Vám budou snažit co. Výkon kW, bílé, instaluje se na zeď. Topidlo je použivané pouze jednu. Jedná se o zcela nové zboží, NEROZBALENÉ. Free delivery on eligible orders of £or more.


Cheyns biedt een ruim assortiment Aeg Heating producten voor de elektroprofessionals. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.

Nově přehlednější a rychlejší. Zobacz inne Ogrzewanie przenośne, najtańsze i najlepsze oferty. WKL 5U, bílá, 450×370×10. WKL 7U, 7 bílá, 450×445×10.


W für Ba Hobbyraum, Gästezimmer, für ca. Plynulé nastavení teploty mezi až 30°C s protizámrazovým nastavením. Možnost omezení teplotního rozsahu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky