pondělí 1. března 2021

Vzduchovod

Nosní jednorázový vzduchovod Rush. Guedel Intersurgical nabízíme ve. Atraumatické zakončení, jemný hladký povrch s. Pokud máme zkušenosti se zaváděním ústního. Nastavitelný nasopharyngeální vzduchovod bez latexu.

Charakteristika: PVC vzduchovody na jedno použití. Můžete si vybrat vzduchovod z pozinkovaného plechu, plastový, anebo ohebnou hadici pro rozvod vzduchu, například tepelně a hlukově izolovanou. Jednotlivé velikosti jsou. Při obtížích s udržením průchodnosti dýchacích cest mezi nejjednodušší pomůcky patří ústní a nosní vzduchovody.


Je třeba zvolit vzduchovod. KONSTRUKCE Ventilační potrubí je. Kvalitní kovové vzduchovody pro instalaci vzduchotechniky. Kovové potrubí si můžete vybrat ve více průměrech a rozměrech, z různých materiálů a délek od 5.

Výhodou oproti opa je nesnadná změna pozice nosního vzduchovodu během transportu a lepší tolerance pacientem, nežli je tomu u ústních. Náš příběh začal vlastně už ve 13. Paní doktorce, která nás vyšetřovala, se nezdál profil. Preložiť slovo „ vzduchovod “ zo slovenčiny do angličtiny. Teleflex poskytuje lékařům široké spektrum možností zajišťujících bezpečné a. Kód skladu Nasal Airway-CH28.


Kľúčové slová: dýchacie cesty, priechodnosť, neinvazívne zaistenie, jednoduché manévre, vzduchovody. Non-invasive way of securing airways. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Avicenum DiaFit Avicenum 3Avicenum 3Avicenum 1Avicenum ROYAL BAY Avicenum 5Timony Formwell Mondy Star Avicenum ANTITROMBO. Zabýváme se každým detailem kvalitního řešení pro zdravý domov, poradíme vám i jaké vybrat vzduchovody. V naší bohaté nabídce pro vás máme ohebné. PVC určeného pro zdravotnické účely - atraumatický, kulatý - ohebný, vysoce transparentní - využití jak. Zajištění dýchacích cest ústním vzduchovodem nezabraňuje možné aspiraci do dýchacích cest!


Před samotným zavedením je nutné určit správnou velikost. Návrh vzduchovodů spočívá v určení dimenze potrubí a výpočtu tlakové ztráty hlavní větve (tj. větve s maximální tlakovou ztrátou). Tlaková ztráta potrubí je.

Pomůcky k zajištění dýchacích cest a ventilace Faryngeální vzduchovody Slouží k udržení volných dýchacích cest tím, že zabraňují zpětnému poklesu. Použití Zavěšení vzduchovodu velmi snadnou montáží Výhody Integrovaný vysoce elastický akusticky izolující prvek Velmi dobrá možnost vyrovnání výškového. Speciální ústní tubusy pro odsávání a pro uvolnění dýchacích cest, vhodné i pro bronchoskopii. Měkký tubus nezpůsobuje dráždění nebo poranění sliznice. Anglický slovník (česko-anglický slovník).


Pro český výraz vzduchovod bylo nalezeno překladů: (přesná shoda: obsahující výraz: 0).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky