pondělí 15. března 2021

Whirlpool ahic 792

Najednou zvládne usušit až kg prádla při minimální spotřebě elektrické energie. Hodnota pro nejoblíbenějších sušiček z testu. Jistota bezpečného nákupu, akční.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Marek Proche Zákaznická podpora. Typ: volně stojící Provedení sušičky: kondenzační Spotřeba energie při sušení ( kWh): 1.

Je vybavená inteligentnou technológiou 6. Máte už dost pomalu schnoucího prádla, rozvěšeného po bytě? Pořiďte si do domácnosti kondenzační sušičku s tepelným čerpadlem AHIC 7od. Před použítím produktu si důkladně přečtěte tento návod. Máte-li jakýkoliv dotaz týkající. Hodnotili užívatelia, priemerné hodnotenie z 5. InfiniteCare, která sama nastaví teplotu s ohledem na to. Vysoká kvalita péče o vaše prádlo jde ruku v ruce také s vysokou.

Worldwide and Next Day UK delivery. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf. LCD display, odložený start i konec, vnitřní osvětlení bubnu, EKO sušení. Prodám plně funkční sušičku s tepelným čerpadlem značky WHIRLPOOL na 7kg prádla, ener.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Olcsó AHIC7Szárítógépek árak, akciók. Free delivery and returns on eligible orders. Freestanding, Front Loading. Whirlpool AHIC 7vélemények. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


View the user manual of this product directly and completely free. Kényelmes és biztonságos online vásárlás a Media Markt. WHIRLPOOL AHIC 7Premium Selection hőszivattyús szárítógép a Media Markt-nál. Kondenzační sušička s tepelným čerpadlem AHIC 8s inteligentní technologí 6. Drum capacity: kg, Drying class: A. Kattints és találd meg a legjobb árat az ÁrGép-en!


Palygink skirtingų parduotuvių kainas, surask pigiau ir sutaupyk! Különböző programjainak köszönhetően nem kell agggódnunk a kényesebb anyagok.

Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Rask geriausią kainą su kainų palyginimo portalu Kainos. Elektroenerģijas Patēriņš, 211.


Tulajdonságok: Készülék szélessége: 5Csomagolt készülék szélessége: 640. Infinite Care využívá výhod nového proudění vzduchu, asymetrického pohybu bubnu a největší kapacity bubnu na trhu tak, aby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky