čtvrtek 11. března 2021

Wilo wj 201

Výhody: nerezavějící ocel zamezuje. Version with higher pressure. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte. Použity jsou materiály s vyšší teplotní odolností a čidlo teploty v hydraulické části.


Součástí dodávky je napájecí kabel 5. Plnění, vypouštění, přečerpávání, zalévání a zavlažování. Mobilní, samonasávací, jednostupňové, horizontální Jet-čerpadlo pro čerpání vody v nasávacím nebo. Single-phase current, 1~2V, Hz. Cerpadlo wilo jet wj 2x em samon. Dostupnosť: archív Viac informácii.


Menovité napätie (V):, 2V. Dokáže čerpat vodu až z hloubky m. More than years on the market! Maximální ponorná hloubka, m. Na sklade, doručenie do pracovných dní. Samonásávací čerpadlo WJ Wilo.


Popis výrobku: s tepelnou ochranou. Zobacz inne Pompy i hydrofory, najtańsze i najlepsze. V jednofázovém provedení motoru je již zabudovaná ochrana proti běhu na sucho. Materiály s vyšší teplotní odolností, provedení pro. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. WJ 2najdete a porovnáte na Srovnanicen. Einsatz: Wasserförderung aus Brunnen Befüllen, Leerpumpen, Umpumpen, Bewässern und Beregnen Als Notpumpe bei Überflutungen. Jet WJ -4X EM samonasávací čerpadlo Přenosné domácí čerpadlo Jet BWJ 3EM Domácí vodárna JET HWJI-3EM 24. Gedegen technische ondersteuning.


Wilo -Comfort-N-Vario-CO-2.

Wilo wj 201
Wilo wj 201

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky