středa 24. března 2021

Zabrušování ventilů

Zabrušování ventilů spalovacích motorů. Zdarec palec mechanici :D Tak něják se nudim tak sem si řekl že se pozeptám na správný postup při zabrušování ventilových sedel. Ventil se zabrušuje proto. Otáčením vstupní hřídele vrtačkou je točivý pohyb převáděn vnitřní mechanikou přípravku na. Sada na zabrušování ventilu - Valve Grinding Kit obsahuje vysoce kvalitní brusné abrazivo pro snadné zabroušení povrchu zabroušení s minimem.

Přípravek na zabrušování ventilů spalovacích motorů vrtačkou. Průměry: 1 2 a mm. Dřevěná rukojeť, gumové přísavky.


Jednoduché zabroušení ventilů pomocí aku vrtačky, hadičky, vrtáku a pasty, před zabrušování se musí namazat. Nejvíce namáhanými částmi hlavy válců jsou především výfukové ventily a jejich sedla. Bruska na zabrušování ventilů RV - PP objednejte za skvělou cenu v našem eshopu.


Vše pro autoservisy, pneuservisy a autodílny.

Tato brožura má posloužit jako návod při opravách a výměně ventilů, vodítek a vložených. Brusná pasta na zabrušování ventilů - Sada dvou hrubostí, brusná pasta. Protože příliš intenzivní ruční zabrušování (lapování) ventilu rukou. Ahoj vsichni, neporadil by nekdo prosim jak spravne brousit ventily ? Pouziva se nato brusna pasta, ale ja mam na ventilech nekolich. Tona 2dílná sada pro zabrušování ventilů. Obsahuje vodou rozpustný syntetický olej a elektrokorund.


Dvojitá dóza obsahuje hrubou. Diplomová práce se zabývá tématem broušení součástí ventilů. Výroba polotovaru ventilu metodou protlačování a pěchování. Lapování těsnících ploch ventilů spalovacích motorů se běžně označuje jako zabrušování ventilů. Lapovacím nástrojem je zde samotný ventil.


Vakuové přípravky na zabrušování ventilů ks. Pasta k zabrušování ventilů, sedel ventilů, motorů apod. Návod k použití: Pastu rozředíme olejem, naftou nebo petrolejem do polotekuté konzistence.

Dodací lhůta je 4-pracovních dnů na náš sklad. Jedná se o standartní dodací. Doporučte známému Zeptejte se. Renovace prasklých nebo jinak poškozených hlav. KONTROLA A OPRAVY HLAV VÁLCŮ. Drehungen - durch eine Handbohrmaschine erzeugt - werden in Schwingungen umgewandelt und ermöglichen. PŘÍPRAVKY NA ZABRUŠOVÁNÍ VENTILŮ,PALIČKY NA VENTILY 2KS Výrobce: GM-Tools. Obrázek je pouze ilustrační.


Změna barvy obalu vyhrazena. Běžná cena bez DPH: 3300. Chcete zjistit více o cenách nebo přímo provést objednávku? To je možné, pokud jste spojeni s prodejcem ve vaší oblasti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky