úterý 9. června 2020

Viadrus hercules duo

Viadrus hercules duo

Vám za zakoupení automatického kotle na tuhá paliva HERCULES DUO a tím projevenou důvěru k firmě VIADRUS a. Všechny informace o produktu Kotel VIADRUS HERCULES DUO čl. Dovolte mi abych se přidal. Tímto kotlem topím roky, přes léto topím. Viadrus hercules duo posts 2. Další výsledky z webu forum.


Viadrus hercules duo

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Teplovodní automatický kotel HERCULES DUO na hnědé uhlí je určen především pro vytápění. W zásobník 5L, pravé provedení, Climatix Standard. Prostorový termostat a akumulační nádrž nemám. Termostatické hlavice mám nastavené tak jak.


Působíme jako regionální zastoupení výrobců kotlů VIADRUS a ATTACK pro kraj. Náhradní díly pro kotel VIADRUS HERCULES DUO,LENZE,SAPHIR. Palivo: černé uhlí, hnědé uhlí, dřevní pelety. Přednosti: - jednoduchá, časově nenáročná obsluha a. SN EN 303-- platí pro hnědé uhlí (ořech 2). Kombinovaný litinový kotel se dvěmi topeništi je určen při provozu v ručním režimu ke spalování koksu, černého uhlí a kusového dřeva.


Viadrus hercules duo

Příslušenství ke kotli HERCULES DUO, VULCANUS a VIADRUS A3W. Koupily jsme rd je zde automat viadrus hercules duo. Kotel spaluje jen v pulce topeniste zkousely jsme ruzna nastavení podavace a ventilatoru. Polská přestavbová sada používá. NA HERCULES DUO nebo VULCANUS. Dodávka a montáž automatického kotele viadrus do staršího RD s montáží nových rozvodů UT a. Automatický kotel viadrus herkules duo. C, Výhodou kotle je kromě ekologického provozu zejména celolitinový.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky