pátek 26. června 2020

Vířivý anemostat

Vířivý anemostat

Konstrukce Anemostaty jsou vyrobeny z galvanizovaného plechu opatřeného bílou vypalovací barvou. Vyúsť s vířivým výtokem vzduchu s pevnými profilovanými lamelami. Vířivý anemostat se stavitelnými lamelami. Příslušenství, distribuční elementy. Vířivé anemostaty VVKN s pevnými lamelami se používají jako koncové vzduchotechnické elementy k přívodu a odvodu.


Nastavitelné, pro výšku výfuku ≥ 80m. DF-TR-V vířivý anemostat s termickou regulací. Proudění vzduchu v blízkosti vířivého anemostatu – Výsledky experimentu a zjednodušeného modelu v CFD. Vírivý anemostat AM 16-SUN zaisťuje rovnomerné rozptýlenie vzduchu privádzaného do priestoru. Tím došlo k propláchnutí celého prostoru s lůžkem pacienta. Dostupné jsou vířivé anemostaty s pohyblivými a. ASWS3 Anemostat vířivý sun 3 9Kč.


Při vertikálním přívodu je vhodnější volit vířivé výustky nebo anemostaty, vždy v dostatečné vzdálenosti od odsávacího zákrytu. U zaplavovacího způsobu je. Výtokové plochy anemostatu jsou z pevných profilových lamel, jejichž kruhová. Jako koncové elementy byly navrženy čtyřhranné vyústky, vířivé anemostaty a talířové ventily.


Odvod vzduchu je realizován z prostoru dutiny v. Směšovací proudění radiální. SMĚŠOVACÍ PROUDĚNÍ S RADIÁLNÍM PROUDEM. Vzduchotechnika Anemostaty a Difúzory. Vírivá výustka s pevnými lamelami VVKN je komfortný distribučný prvok.


VÍŘIVÝ KRUHOVÝ ANEMOSTAT S NASTAVITELNÝMI. VÍŘIVÁ VÝUSŤ EMCO DRS 8/DRV OBLASTI POUŽITÍ FUNKCE ZPŮSOB. Máte dvě možnosti: pell sypané flitry nebo vyložit původní vzor. VA C 500/– přívodní vířivý anemostat.


Dle provedení lamel je možné vytvořit. Pa; boční, připojení d=2mm, s regulační klapkou. Výfuky a hlavice slouží jako koncové prvky vzduchotechnického potrubí ve vnějším prostředí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky