čtvrtek 25. června 2020

Změkčovač vody lt 8

ZMĚKČOVAČE DVOUKOHOUTOVÉ A JEDNOKOHOUTOVÉ. Rozměr: 19x25x45cm Obsah: 8l Vhodný pro kávovary, myčky a konvektomaty. Dvoukohoutové modely, celonerezové změkčovače vody LT - 8. Zajišťují primární ochranu proti vodnímu kameni a tím chrání Vaše zařízení před poškozením.


Celonerezový změkčovač vody LT - pro profesionální kávovary. Zajišťuje primární ochranu proti vodnímu kameni a tím chrání váš kávovar před poškozením.

Zařízení slouží k snížení tvrdosti vody. Celkový objem změkčovače vody je litrů, objem náplně litrů. Dostupnost: Praha, skladem. Používá se pro kávovary, myčky a konvektomaty.


Manuální změkčovač vody LT 8. Chrání přístroj před poškozením díky zabraňování zavápňování. Regenerace se provádí za pomoci sol. Slouží k ochraně kávovarů a dalších.

Provedení celenerezové s dvěma kohouty. Změčkovač vody automatický ISI- 8. Se změkčovači vody lze tomuto problému velmi snadno předejít. Pravděpodobně byl produkt smazán, nebo je přejmenován.


Zkuste jej znovu najít zde na webu buď zadáním názvu do hledání, nebo jej zkuste najít v dané. Jedná se o 2- kohoutové modely a při. Mytí je uskutečňováno vodou o teplotě °C, která je přes. Vyrobeny z nerezové oceli AISI 3(vyjma víka). V našem eshopu se není třeba předem registrovat. Objednávka je rychlá, velmi snadná a není omezena minimálním odběrem. Pro nakupování si jednoduše a. Všeobecné informace, Snížení tvrdosti vody, Úprava vody pro domácnosti a obce, Úprava vody . Iontoměniče neboli změkčovací filtry se dnes běžně používají v průmyslu.


Automatický změkčovač vody Cabinato LTObr. LT je vhodný pro kávovary, konvektomaty, myčky nádobí a skla a všude tam. Prodlouží jejich životnost.


Příslušenství - Čištění a údržba.

Přepočet stupňů tvrdosti vody 1°d (německý) = °f (francouzský) = 25°e. Technická data: Objel. LT kg soli (07):, 8€. LT kg soli (07):, 7€.


Zabraňuje zavápnění zařízení a chrání tím před poškozením.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky