úterý 16. června 2020

Wilo yonos pico

Wilo yonos pico

ERPADLO WILO - YONOS PICO UMOŽŇUJE MAXIMÁLNÍ KOMFORT PŘI MONTÁŽI A PŘI NASTAVOVÁNÍ PROVOZNÍCH PARAMETRŮ. Jmenovitá světlost přípojky. Oběhové čerpadlo Wilo Yonos PICO je základním typem z řady úsporných a vysoce účinných čerpadel.


Wilo yonos pico

Wilo - Yonos PICO umožňuje maximální komfort při montáži a při nastavování provozních parametrů. EC motor odolný proti zablokování, integrovaná. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Vysoce účinná oběhová čerpadla Wilo Yonos PICO pro topné a klimatizační soustavy rodinných domů. Označování výstrah v návodu k obsluze. Symboly: Obecný symbol nebezpečí.


OBĚHOVÁ ČERPADLA PRO OTOPNÉ SYSTÉMY. Vysoce efektivní, elektronicky řízená, bezúdržbová, mokro. Investice do špičkové technologie. Vysoký komfort, nízké provozní. Easy installation and set-up, accessible through green button technology, that represents the highest usability. Information for installers.


Wilo yonos pico

PICO, Wilo-Stratos, Wilo-Yonos. RO Instrucţiuni de montaj şi exploatare. Je to dáno jeho kompaktními rozměry, které umožní nahradit jakékoli stávající čerpadlo a dovolí. Energeticky úsporné oběhové čerpadlo značkového výrobce pro topné systémy. Nízkoenergetické oběhové čerpadlo pro solární systémy.


Bezúdržbové mokroběžné oběhové čerpadlo s připojením na závit, se synchronním motorem odolným. Wilo Yonos PICO je určené pre menšie kúrenárske a chladiace sústavy vo dvoch výkonových stupňoch s maximálnou výtlačnou výškou 4m. Save up to against RRP on Wilo pumps. Simple installation even in. Popis a charakteristika: Skupina Bje vybavená 3-cestným ventilom MIX M 3-(kV),obehovým čerpadlom Grundfos alebo Wilo, sadou šrubení a sadou. Bay Kleinanzeigen - Kostenlos. Kiemelten energiatakarékos, A- energiaosztályú. Szaktanácsadás: kérdezzen bátran.


Wilo yonos pico

WILO YONOS PICO fűtési keringető szivattyú. Photos Vivastreet circulateur WILO yonos pico.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky