úterý 17. července 2018

Dezinfekce do klimatizace

Jak správně čistit klimatizaci v automobilu? Jak odstranit bakterie a zápach z klimatizace vozu? Základní dezinfekci, která by se měla provádět aspoň jednou za rok, zvládne.


Sprej se nasává do výdechů klimatizace a dezinfikuje vnitřní. Odborníci doporučují minimálně dvakrát do roka klimatizaci pořádně vyčistit a vydezinfikovat.

Sdílet Přidat do oblíbených. Kromě toho proniká plynný ozon do všech koutů a skulin i do pórů materiálů. Jedná se o prověřený a bezpečný způsob dezinfekce nejen klimatizace, ale celého. Ventilace u vozů střední třídy má výkon od 3do 2. Klimatizace se stala již standardem skoro v každém nově vyrobeném vozidle.


Jedna z nejrozšířenějších a nejmodernějších metod je dezinfekce ozonem. Provádíme dezinfekci klimatizace pěnou nebo ozonem. NOVĚ NABÍZÍME DEZINFEKCI KLIMATIZACE OZONEM O3.

Navíc při plnění do systému ZDARMA přidáme speciální barvivo, díky kterému je následně možné. Desinfekce klimatizace s kontrolou za 590kč. Přijeďte k nám do servisu na kontrolu a dezinfekci klimatizace, výrazně tak ušetříte! Vzduch se chladí ve výparníku a následně je vháněn zpět do kabiny auta. K údržbě klimatizace v autě by měla patřit také dezinfekce.


Servis klimatizace vozidel. Zvýšené množství plísní a prachu ve vzduchu může navíc působit jako spouštěč alergií. Dezinfekce a čištění klimatizace - zaváděcí cena 49- vč. Proto je třeba klimatizaci důkladně čistit a dezinfikovat. Vyčištění klimatizace včetně výměny kabinového filtru do minut.


V naších pneuservisech Ostrava a Šenov zajišťujeme plnění, dezinfekci a čištění. TERASON postupně rozprášen do klimatizačního. Jeden se dá do interiéru, pustí se klima a vnitřní okruh. Pravidelná kontrola a odborný servis se u klimatizace rozhodně vyplatí. Kvůli tomu je potřeba klimatizaci minimálně 2x do roka dezinfikovat.


Nabízíme Vám kompletní péči a servis klimatizace do auta - jak osobních, tak i. Pěnu aplikujeme do prostoru pod prachovým a pylovým filtrem a do průduchů, které směřují do interiéru a na povrch výparníku klimatizace.

Vždy při jakémkoliv větším zásahu do klimatizačního okruhu. Podstata dezinfekce klimatizace spočívá ve vhánění dezinfekčního roztoku pod tlakem do těla klimatizace a nejrůznější nežádoucí prvky v něm. Nabídka obsahuje kontrolu funkce klimatizace a aplikaci desinfekčního prostředku od firmy WURTH do vzduchových kanálů klimatizace. Pokud jste již zažili jízdu autem s nefunkční klimatizací, jistě víte. Využijte akce probíhající od 7. Vůně do auta, různé deodoranty a levné visící „stromečky“ zdroje zápachu. Pokud se po dezinfekci klimatizace nepodaří napoprvé zápach úplně. MiST Air Quality) postupně rozprášen do klimatizačního systému a takto. Co způsobuje zápach z klimatizace a proč dezinfikovat klimatizaci ? CARLSON ČISTIČ OSVĚŽOVAČ KLIMATIZACE 1ML - AEROSOL.


C 25L NEW Zimní směs do ostřikovačů. Vybrané originální příslušenství sleva. Regenerace chladicího média.


Jistě vás potěší, že dezinfekce klimatizace a interieru se provádí bez použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky