čtvrtek 26. července 2018

Mezaxial

ATAS elektromotory Náchod a. Hledáte mezaxial ventilator? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba. Možno použít i pro přisávání studeného vzduchu do. Výkon Otáčky Krytí Rozměr, 2 Napětí Provoz Hmotnost, 2 11 230˜. Na odvětrávání domácích a menších průmyslových prostorů, chlazení elektrotechnických přístrojů, svářeček, kompresorů.

Ventilátor byl používán v některých starších odsavačích par. Přístrojový ventilátor pro víceúčelová použití, např. Slúžia na chladenie elektronických prístrojov a zariadení. Teleso je vyrobené z hlinikovej zliatiny a motor s ventilátorom z. Minimální odběrové množství: KS. Porovnat Tisknout Doporučujeme přikoupit Odeslat e-mailem.


Kč Uvedená cena je bez DPH. Maloobchodní cena s DPH, 59Kč.

Použité obrázky jsou ilustrativní. Zboží je na dané provozovně. Vaše cena bez DPH: 52Kč Cena s DPH: 63Kč. Větráček k ventilaci malých prostorů nebo chlazení zařízení.


Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Záruka: Značka: Univerzální. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny. Příslušenství k ventilátoru Mezaxiál. Dostupnost: skladem u dodavatele - dodání do dnů. Regulátor teploty, vlhkosti, podtlaku a min.


Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Tento produkt již nelze objednat. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


MEZAXIAL najdete a porovnáte na Srovnanicen. Mezaxial najdete a porovnáte na Srovnanicen. Lze zadat pouze celé číslo. Nově přehlednější a rychlejší. Tlak: - Pa Prietok: 1- 216.

Elektronika a Technika - Zdravm protm tmata jedno za druhm ale jelen jsem z toho tak i tak Potebuji utlumit star mezaxial w z. Dodací lhůta: není k dispozici. Aktuální ceny zboží Vám sdělíme na vyžádání. Prosím vložte jej do poptávky. Klikni pro zobrazení většího obrázku.


NÁHRADNÍ DÍLY NA KOTLE díly Atmos ATMOS ventilátor odtah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky