čtvrtek 26. července 2018

Ventilátor se zpětnou klapkou

Moderní a tichý ventilátor do koupelny Dalap 1NOMIA je ideální do koupelny nebo WC, jeho chod Vás nebude rušit. Jeho součástí je plastová zpětná klapka. Součástí je plastová zpětná klapka. Plastová zpětná klapka ventilátoru o průměru 1mm.


Zabraňuje zpětnému proudění vzduchu (par, zápachu, nečistot).

Vnitřní část klapky je vyrobena a. Malé axiální ventilátory jsou určené pro odvětrání wc, koupelen a kuchyní. Zpětná klapka se dělá bud jako mechanická dvojdílná plastová, což teda dost. Nástěnné ventilátory řady VOKKER průměr 1mm jsou určeny k domovní ventilaci.


Používají se k odvětrání malých místností jako jsou WC a koupelny. Lehce a rychle se montují, a také se do potrubí snadno upevní. Potřebujete poradit, jaký.

Vzduchotěsná zpětná klapka KZK-S doplněná síťkou proti hmyzu, určená pro montáž do kruhového potrubí. Síťka ochrání vaše potrubí před nežádoucím. Koupelnový ventilátor se zpětnou klapkou. Zpětné klapky slídové se nasazují přímo. Oběžné kolo je axiální z nárazuvzdorného plastu. Motor Motor je asynchronní. Hledáte klapka ventilator zpetna ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Nevadí pasivnímu vnitřnímu větrání. Tyto ventilátory tak plní nejen funkci odvětrávání, ale i doplňku bytu, kanceláře. Pokud je potrubí opatřeno koleny a přidanými zpětnými klapkami, narůstá tlaková. Typ vzduchotechniky (kategorie), Digestoř se zpětnou klapkou.


Ventilátor do koupelny je nedílnou součástí každé domácnosti. Axiální ventilátor se zpětnou klapkou 100MA. Sestavení: S doběhem a automatickou el.

Skříň je z nárazuvzdorného plastu, barva je bílá. E-Style pro - zpětná klapka . TECHNICKÉ PARAMETRY: Šířka: 2mm. Tichý axiální domovní ventilátor je určen k odsávání vzduchu z bytových a. Dnes manžel odmontoval ventilátor na záchodě a zpětná klapka chybí, myslíte že bude stačit koupit ventilátor ze zpětnou klapkou, nebo se to musí řešit nějak. Možnost výběru provedení se zpětnou klapkou, časovým doběhem, hygrostatem, kuličkovým.


Zasilanie: 2V~Hz Temp. Výhodou oproti běžnému typu je nižší hladina hluku a. Na zvláštní objednávku lze dodat skříň a motor, ventilátor samostatně. Varianty P - zpětná klapka a filtr.


BREVA Stojanový ventilátor 40cm 230V s dálkovým ovlá.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky