čtvrtek 26. července 2018

Varny kotel

Nabízím nerezový profesionální plynový varný kotel zn. Vhodný do gastro provozoven typu: restaurace, jídelny, vývařovny, bufety. Elektrický varný kotel s nepřímým ohřevem. Varné kotle jsou nezastupitelným vybavením velkých provozů restaurací i jídelen. Mimořádně výkonná zařízení dokáží zpracovat velké množství surovin, nabízí.

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů varny kotel. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. V katalogu nemáme podrobnější informace o plynovy varny kotel 3l. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Uplatnění najde také v provozovnách řeznictví, uzenářství, při konzervaci. Spotřebiče řady Pratika vynikají svou spolehlivostí, ergonomií a kvalitním. Společné znaky varných kotlů Všechny dvouplášťové a jednoplášťové varné kotle jsou dokonale tepelně izolované a vyrábějí se z kyselinám odolné. Náš varný kotel s míchacím ramenem je skvělá součást zařízení Capitop.

Můžete v něm vařit omáčky, stejně jako rozpouštět čokoládu nebo připravovat fondán. Tak jsem pořídil nerez, moc oceli tam teda není, hrnec je lehkej jako pírko. Při infuzi se mi ovšem připálila sladina ve 4ech bodech, asi jsem měl při ohřevu. Vonkajšie rozmery (mm) 700x700x90 Vnútorný rozmer duplikátora (mm) fí 50 Objem (l) 8 Hmotnosť. Varný kotel elektrický nebo plynový - 1l od Gastronom. U nás nakoupíte vše pro gastronomii!


Objednávky on-line na našem. Rychle se měnící svět v sobě tají více potenciálních nebezpečí a rizik nežli nadějí na nerušený rozvoj. Plynový varný kotel je jednou ze základních jednotek ve varnách velkokuchyní. Prakticky po celém obvodu Eurasie. Popis, Předmětem plnění veřejné zakázky je dodávka, instalace a uvedení do. Plynový kotel s kulatým duplikátorem Spotřebič typu A: bezkomínové provedení, ( Je možné vyrobit i komínové provedení s příplatkem ) objem kotle li. Nový kapacitní varný kotel umožní od září zařazení nových druhů jídel do jídelníčku pro 3strávníků z řad dětí a pedagogů a zajištění. Kruhový duplikátor, nepřímý ohřev a automatické dopouštění.


Objel Doba ohřevu : - min Rozměr: 700x700x900. Pří zákupě zboží dostanete daňový doklad.

HRANATÉ VARNÉ KOTLE S KULATOU VLOŽKOU MALÉ BPFC. Varný plynový kotel, který před rokem vybuchl v kuchyni restaurace v Napajedlech na Zlínsku, neměl potřebnou dokumentaci. Kotle jsou vyráběny z nerezavějící oceli. Skládající se z horní části a podstavce.


Horní část tvoří deska s varnou nádobou, pojistnou armaturou. Ostatní potravinářské stroje - varny kotel, inzerce. Zařízení profi velkokuchyně použité.


Automaticé dopouštění vody do duplikátoru. Bezpečnostní systém, který přeruší ohřev v případě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky