čtvrtek 19. července 2018

Varic testovin

Nemusíte být přímo pizzerie či italská restaurace, ale přesto se vám může hodit vařič na těstoviny. Konstrukcí je podobný fritéze, ve velké nerezové vaně jsou. Z jednotlivých typů zařízení lze vytvořit kompletní linku pro minutkové a jiné kuchyně. Vařiče těstovin jsou zařízení, se kterými lze rychle a bezpečně připravit různé druhy těstovin.


Vařič těstovin se skvěle hodí do velkých restaurací, ale i do provozů. Vařič na těstoviny RCNK-značky Royal Catering je profesionální zařízení na přípravu těstovin.

Elektrický vařič těstovin Modular, hloubka 7mm, objem litrů. Záruční a pozáruční servis. Vysoký výkon zaručuje topné těleso z oceli s obzvlášť velkým průměrem umístěné přímo ve vaně chráněné odnímatelným perforovaným dnem.


Vysoký výkon zaručený systémem vytápění umístěným vně povrchu pláště nádrže s pojistným termoventilem a chráněným zápalným plaménkem. Koš z nerezové oceli s rukojetí. Nakupte kvalitní vařiče těstovin za nízké ceny, s námi ušetříte.


Moderní zařízení s řízeným přítokem a odtokem vody v průběhu vaření. Slouží k vaření těstovin, ale také rýže a zeleniny.

Uděláme cenu přímo pro vás. Z nerezové potravinářské oceli. Základní informace: Prosím kontaktujte nás pro cenovou nabídku. Vedle varných kotlů je také neocenitelným pomocníkem také elektrický vařič těstovin, určený k vaření těstovin nebo zeleniny.


O HyperOdvozu Jak to funguje Komentáře Přidat HyperOdvoz do oblíbených Kontaktujte nás Kategorie Móda a doplňky Dům a zahrada. Rozměry vany: 2(Š) x 3(H) x 2(V) mm. Skládají se z horní části a podstavce. Horní část tvoří prolisovaná. Velký výběr velikosti košů. Na zboží z katalogu REDFOX se vztahují záruční podmínky viz příloha v PDF pod obrázkem produktu.


U nás nakoupíte vše pro gastronomii! W otočné těleso uvnitř vany ze speciální materiálu Incoloy 8teplotní regulace – 100° C síla vrchní desky z AISI 3je 1. Objednávky on-line na našem e-sh. Vodní lázeň – vařič těstovin. Profesionální vařič na přípravu těstovin.


Určen pro malé provozy a pro provozy s příležitostnou tepelnou úpravou. Jednoduché a automatické vařiče těstovin pro gastro provozy, různé rozměry, dobré ceny!

Vhodny do stánků rychlého. Plynový vařič těstovin koše NGPC 4-MRT. Obecné informace: uzavřená podestavba s dvířky ocel CrNi. PLYNOVÝ VAŘIČ TĚSTOVIN NA PODESTAVBĚ S DVÍŘKY M7CP4E, nerezová vana o objemu 26l, šířka 4mm, Výkon vařiče: kW. Varné koše nejsou v ceně zařízení. Vnější opláštění a nohy z nerezové oceli.


Availability: Reference: K7ECPP10. Zkuste si připravit lahodné těstoviny s parmezánem a kuřecím masem v jednom hrnci.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky