pátek 27. července 2018

Protherm tiger 24 ktz

Návod k obsluze a instalaci kotle. Výkon - (- 15) kW. Kombinované kotle s vestavěným zásobníkem TV o objemu l, plynulá modulace výkonu, autodiagnostika, vestavěná ekvitermní regulace, 8l expanzní. Odkouření k tomuto kotli ceníme individuálně dle Vašich požadavků a dodržení požadavků. Hledáte protherm plynové kotle - kotel protherm tiger ktz ? U každého zboží si můžete.

Výrobné číslo kotla je vyznačené na štítku, ktorý je pripevnený na zadnej ploche ovládacieho panelu. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny. Plynový závesný kotol PROTHERM Tiger KTZ Vykurovanie a ohrev TV vo vstavanom zásobníku Vstavaný l zásobník teplej vody Spínacie hodiny prípravy. Rad kotlov TIGER sleduje trend modernej doby a ponúka všetko, čo je potrebné ku kvalitnému vykurovaniu, tepelný KOMFORT pri jednoduchej a úspornej. Závěsné plynové kotle s atmosferickým hořákem a vestavěným zásobníkem TIGER. Připojovací a základní rozměry kotle TIGER ( ) KTZ (v.


17) rozměry. Promiňte, Vy máte kotel s přirozeným odtahem spalin, popis chyb v rozsahu F2- Fje pro nucený odtah spalin. Ještě tam byla chyba manostatu.

Deska řídící SYMSI ke kotly Leopard BOV 1Leopard BTV 1Rys BOVE,Rys BTVE, Tiger KOZ 1 Tiger KTZ 1 Tiger KOZ a Tiger. Náhradný diel pre zásobníky TÚV kotlov PROTHERM TIGER. Anóda zabraňuje vytváraniu. Predám 3-mesiace používané obehové čerpadlo Wilo v bezchybnom stave, vymenené omylom z kotla KTZ kvôli chybnej diagnostike servisného technika. Anoda zabraňuje vytváření vodního kamene díky elektrochemické reakci.


Každý bojler je touto anodou vybaven. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Protherm TIGER KTZ najdete a porovnáte na Srovnanicen. Boiler electric diagram (12) KTZ. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Zkuste to také, služba je zdarma. Kotol PROTHERM Tiger KTZ za najnižšiu cenu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien. Mám problém a potřeboval bych se poradit.


Stále stoupá tlak vody na měřáku. Po překročení asi 7bar ustříkne pojistný ventil.

Odpojil som hadice (prepoj kotol trubky) k radiatorom. Do vedra som dal vriacu vodu už žmiešanú s. Internetový predaj, celé Slovensko - Plynový závesný nízkoteplotný (klasický) kotol pre kúrenie PROTHERM Tiger KTZ, ohrev TUV so vstavaným 45l. Kolísanie napätia v sieti až251V a zákmity. Závěsný plynový kotel s přípravou teplé vody ve vestavěném zásobníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky