pondělí 28. listopadu 2016

Alobal za radiator

Do určité míry lze nápravy dosáhnout amatérským polepením stěny staniolem ( lépe ale alobalem ), nebo speciálním nátěrem, protože nějaký prostředek by měl. Odrazová fólie za radiátor omezuje ztrátu energie skrz zeď tím, že odráží tepelnou energii zpět do místnosti. Mám v RD nově vybudované ÚT a kotel Slokov 22 Radiátory deskové, dům.


Mně se vyplácí, ale prostě pohled na přečnívající alobal za radiátorem to není. Fólia za radiátor slúži ako izolácia, Zabraňuje unikaniu tepla cez stenu za radiátorom.

Jednoduchá inštalácia, vysoká efektivita. Pripína sa magnetickou páskou. Také celý rok šetříte jen na to, abyste měla v zimě na topení? Přitom ušetřit může být tak jednoduché! My vám prozradíme, jak využít hliníkovou fólii například za radiátory. V rámci projektu Ekoškola bychom rádi umístili za radiátory úsporné hliníkové fólie.


Dají se koupit, ale jsou moc drahé. Prilepte silnejší alobal na lepenku lesklejšou stranou von a dosku umiestnite za radiátor.

Popis: Nabízím izolační desky. Alobal je v kuchyni neoceniteľným pomocníkom. Málokdo však ví, že ho můžeme využít i jinak než jen při pečení a grilování. Mohou být různé: od alobalu až po pěnu potaženou reflexní vrstvou. Nejtenčí fólii využijeme u plochých radiátorů těsně nasedajících ke. Návody na chytré využití alobalu.


Víte, kolik Vám uteče tepla do venkovní zdi? Stačí za radiátor umístit dvě vrstvy. Abyste zvýšili hřejivost radiátorů, tak přilepte silnější alobal na lepenku - lesklejší stranou ven a tu dejte zezadu na radiátor. Věděli jste, že správnou izolací radiátorů můžete ušetřit na nákladech za energii? Chybí: alobal Kouzla s alobalePomůže vám od bolestí zad a žehlení je s ním. Aby vám teplo z radiátoru neutíkalo a neohřívalo studenou zeď za ním, vložte za radiátor.


Nalepil jsem folii na karton a ten jsem pak zasunul za radiátory. Zvyšte účinnost svého topení! Použijte fólii SUNFLEX jako odrazovou desku za radiátor nebo kamna. Archiv Podobné Přeložit tuto stránku 5.

Presvedčíte sa o tom, keď za radiátor dáte ruku na múr, je teplý. Ak máte v byte radiátor, musíte počítať s tým, že rovnako, ako vyhrieva váš byt, ohrieva aj. Charakteristika: Viacvrstvový materiál, ktorého jadro tvorí pás penového polyetylénu laminovaný PP-fóliou s hliníkovou vrstvou. To je ale nebezpečné – alobal může do potravin uvolnit hliník, který je jedovatý. Jestli máte radiátory pod oknem, právě tady je dobré dát kousek nad ně.


Aby vám neunikalo teplo cez stenu za radiátorom, dajte na ňu reflexnú fóliu alebo obyčajný alobal. Do PC sestav se dávají takové ty molitany pod desky,tak ho zastřihni a dej ho tam,nebo můžeš použít alobal případně fólii za radiator,ale bacha. Ale věděla jsi, k čemu všemu ho. Lepenku pak umísti za radiátor.


Teplo se odrazí od alobalu zpět. Cena fólie je udávaná za 1m dĺžky. Používa sa aj ako reflexná vrstva pod podlahov.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky