úterý 22. listopadu 2016

Bojler okce 80

Bojler okce 80

OKCE 5 OKCE 8 OKCE 10 OKCE 12 OKCE 16 OKCE 200. Nejprodávanější ohřívač - bojler OKHE SMART. Je vhodný pro přípravu teplé užitkové. Pracovní poloha - svislá (zavěšený na zdi). Ohřívač vody OKCE svislý.


Bojler okce 80

Na splátky od: 5Kč Spočítat splátky. Ihned k dispozici na prodejnách. Při výběru vhodné velikosti bojleru se můžete orientovat dle následujícího. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm)výrobce zachovává po. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Ty nejlepší bojlery nakupujte online u odborníků a využijte naše služby! Náhradní díly TATRAMAT a další značky ohřívačů vody.


Náhrada za již nedodávanou pojistku BP16. Rozteče kotevních šroubů výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu. Technické parametry v obrázku. Jde o řadu Smart vyráběnou v objemech, 10 1a 1litrů vždy.


Nás primárně zajímá chytrý bojler řady Smart OKHE a hlavně to, co by. Výměny topidel Gamat za gamat. Bojler Dražíce OKCE, rv. Vysvětlení zkratek použitých v názvech ohřívačů a bojlerů značky Dražice. Návod k obsluze a instalaci. Tlakové zásobníkové ohřívače vody Dražice pod označením OKCE a OKHE jsou nejběžněji používané.


Dražice OKCE 80l elektrický ohřívač vody OKCE80L bojler. Elektrické ohřívače - bojlery Dražice. Poradíme vám jak vybrat bojler a dáme vám tipy na nejlepší bojlery dle hodnocení. Zásobníkový ohřívač vody elektrický pro svislou. Svislý elektrický ohřívač vody s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti. Součástí výrobku je pojistný ventil. DRAŽICE OKCE 1- Charakteristika kulatých ohřívačů vody - bojlerů OKCE.


Expresné doručenie po Slovensku! DPH, vaše cena při prodeji vč. Vyberte : OKCE (2Kg). Konstrukce ohřívače vody: zásobníkový Poloha instalace: svislý (vertikální) Objem ohřívače vody (l): Druh ohřevu: elektrický Indikátor teploty: ANO Příkon (W). Spolehlivost a bezpečnost výrobku byla prověřena Strojírenským.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky