pondělí 21. listopadu 2016

Držák do ventilační mřížky pro navigace nuvi

Držák vám umožní obdobné pohodlí jako integrované. Oproti klasickému uchycení. GARMIN je české distrubuce, tzn. Držák navigace do ventilační mřížky automobilu. Upozornění: Tento držák není vhodný pro automobilovou navigaci s. Vaše zařízení je pohodlně na dosah a nebrání ve výhledu z vozu. Není kompatibilní do všech vyráběných mřížek a není kompatibilní s automobilovou navigací s úhlopříčkou. Navigační systém GPS Evropa Lifetime, asistent řazení, Dopravní informace. Máte někdo zkušenosti s držákem do mřížky ventilace pro tomtom 9go traffic?


Stojí cca Kč 60- až 90- Jde to např. Porovnejte si ceny z mnoha obchodů v ČR. V balení najde uživatel také přídavný držák do ventilační mřížky automobilu. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Držáky s nabíjením i bez nabíjení. Výrobci PPL Doprava do hodin. K dodání obvykle do dnů. Univerzální držák telefonu do mřížky ventilace, MH AIR, černý.


Objednáte li do 16:hodin, dodáme zboží do hodin, jsou-li veškeré položky. Přísavný napájený držák navigace do automobilu. UNIVERZÁLNÍ DRŽÁK TELEFONU DO MŘÍŽKY AUTA. Držák NAVITEL je originální příslušenství do auta. Garmin Nüvi sériu, Mio C71 Falk N sériu atď.


Další mapy se do navigace dohrávají pomocí paměťových karet ve formátu micro. Pokud nemáte rádi velké držáky na skle, je tento. Držák do mřížky ventilace FIXER je malý a praktický. Pohodlně upevněte satelitní navigaci TomTom do ventilační mřížky poblíž.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky