pátek 25. listopadu 2016

Dražice okc 200 ntrr sol

Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení. Ohřev vody zajišťují dva výkonné spirálové výměníky. Popis a specifikace ↓Ke stažení. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Stacionární solární zásobník teplé vody OKC NTRR SOL od českého výrobce Dražice v objemech 2- 3l. Stacionárne ohrievače s dvomi špirálovými výmenníkmi na ohrev TUV vykurovacou vodou z dvoch zdrojov.

Nová řada smaltovaných nepřímotopných ohřívačů pro solární systémy k postavení na zem o objemech 2, 2a 3litrů se smaltovanou nádobou a dvěma. Dodatočný ohrev sa dá vykonať. Smaltovaný nepřímotopný ohřívač pro solární systém k postavení na zem o objemu 2litrů se smaltovanou nádobou a dvěma výměníky pro ohřev TUV z. Bojler nepřímotopný pro solární systémy se dvěma výměníky. Stacionární zásobník s dvěma výměníky optimalizovaný pro připojení k solárním kolektorům. Doporučujeme vypracování projektu. Poloha instalace: svislý ( vertikální) Objem ohřívače vody (l): 200.


Ohřev teplé vody pomocí slunečních kolektorů je typickým příkladem využití sluneční energie.

Systém je poměrně jednoduchý, účinný a spolehlivý. Nepřímotopný ohřívač s dvěma výměníky( NTRR ) se smaltovanou nádobou do provozního tlaku MPa v objemu 1litrů. Ohřívače jsou vybaveny dvěmi. TUV z externího zdroje nebo kombinaci různých zdrojů. Přečtěte si podrobné informace o produktu Dražice OKC 200. Manuál je v českém jazyce ve formátu pdf.


Objem 2litrů, stacionární Mpa Detailní informace. Napíše recenziu k tomuto produktu ako prvý. We will send this product in days.


Solárny zásobník určený na ohrev UV pomocou solárneho systému. Nájdite ten správny obchod a ušetrite vďaka Odpadneš. Družstevní závody Dražice - strojírna s. Ohrievač vody Objem (l): 2Max. Nepriamovýhrevný ohrievač pre solárne systémy. Charakteristika solárních zásobníků vody (bojlerů) SOL Provedení zásobníků vody. Plocha solárneho výmenníka: – m 2. Dražice okc 2ntrr cena interneta veikalos ir no 467€ līdz 5€, kopā ir preces veikalos.


HOT WATER TANKS FOR SOLAR SYSTEMS.

Zásobník teplé vody nepřímotopný. Bojlery drazice okc 2ntrr sol - porovnajte ceny tovaru na internete. Porovnanie cien výrobkov v eshopoch, vyberte si najlacnejšie produkty v internetových. Drazice két hőcserélős, elektromos fűtőbetét nélküli használati meleg víz tároló 2liter.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky