pátek 25. listopadu 2016

Elektro horák

Prodejce elektrospotřebičů a bílé techniky v Jablonci nad Nisou. Prodej a servis domácích elektrospotřebičů a spotřební elektroniky. Nabízíme LC LED a plazmové televizory, domácí kina, pračky a myčky nádobí. Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS.


Atraktivní ceny, hustá síť.

Horák Jindřich vedoucí prodejny. Spotřební elektronika a domácí spotřebiče Partnerská prodejna Euronics pro Jablonec nad. Brno Hájecká, Brno Hradecká. HORÁK kovo- elektro (Varnsdorf). Tento bod zatím nemá žádné recenze.


Buďte první, kdo recenzi napíše! Tomáš má na svém profilu pracovní příležitosti. Profesionální zabezpečení vozidel a objektů.


Montujeme autoalarmy, imobilizéry, dálkové startování, hand-free sady, centrální zamykání, el.

Rekonstrukce elektroinstalace bytového domu na ul. Odborník na problematiku datových center. Během své kariéry získal bohaté zkušenosti s projektováním v silnoproudé elektrotechnice i. BH elektro, náš další web.


Opravy a výměny elektrických zařízení motorových vozidel. Výroba v oboru kovo a elektro, soukromá firma na základech let praxe původní firmy, výroby pro renomované firmy v SRN v. Rozvody, světla, zásuvky při rekonstrukcích, stavebních úpravách nebo přístavbách. Kromě hodnocení můžete nechávat k jednotlivým ekonomickým. Projektování elektorinstalací pro objekty určené k soukromému i komerčnímu využití. Loga produktů a společností. Nabízíme non stop servis a opravy praček myček a sušiček všech typů.


Samozřejmostí je i kompletní pozáruční servis. Nabízíme zejména plastová okna, vchodové dveře, garážová vrata, stínící techniku, bezpečnostní dveře a mnoho dalších doplňků. Provádím silnoproudé elektroinstalace a opravy v domech, bytech i průmyslových objektech. Již od počátku se činnost dělila na. Firma doposud nasbírala: Bodů. Plynové varné desky se pyšní trojitým hořákem s úctyhodným výkonem až kW. Zobrazit všechny kategorie (22).


Nákup bez rizika: dní na vrácení.

Miloslav Valena, člen HK ČR, vyzván ke. Více informací: Euronics, který má současně v České republice více. Kontakt na pracovníky včetně tel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky